Gaziantep'te Ramazanda Pide Keyfi de Kalmayacak! Satış Fiyatları Belli Oldu Bakın Bir Pide Ne Kadar?

Gaziantep'te Ramazan Dönemine yaklaşmış olduğumuz şu günlerde pide fiyatlarının nasıl olacağı da üzerinde durulan konulardan biri olmayı başarıyor. 2 Nisan İtibariyle başlanacak olan Ramazan Dönemi, vatandaşlarında gözlerinin pide fiyatlarına çevrilmesine neden oldu. Pide fiyatları ne kadar olacak, zam gelecek mi? Ramazan ayına dair merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.Gaziantep'te Ramazanda Pide Keyfi de Kalmayacak! Satış Fiyatları Belli Oldu Bakın Bir Pide Ne Kadar

Her sene Ramazan ayı gelip çattığında pide kuyrukları da oluşmaya başlıyordu. Fakat bu sene ki enflasyondan kaynaklı olarak pide fiyatlarının da önceki senelere oranla çok yüksek rakamlarla satışa sunulacağı düşünülüyor. Görülen o ki Ramazan ayı ile birlikte özlemiş olduğumuz pide kuyrukları artık olmayacak. Gaziantep'te ramazan pidesinin fiyatının 5 TL olması bekleniyor.

Ramazan Pidesi Fiyatları Fırlayacak!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşla bu senenin hasası da tehlikeye girmeye neden oldu. Hasat ile ilgili olarak kriz sürecinin yaşanmaya başlaması, bu sene ki Ramazan pide fiyatlarının da çok fazla artmasına sebebiyet verdi. Özellikle Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da darboğaz endişeleri artmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri