Gaziantep'te Kemal Kılıçdaroğlu 'GİDECEKLER' diyordu! Suriyeliler Gönderilecek mi? Erdoğan Suriyeliler Konusunda Açıklama Yaptı! Muhalefete Yüklendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhalefet 'Seçimi kazanırsak Suriyelileri göndereceğiz' diyor, biz göndermeyeceğiz. Irak'tan, Suriye'den, Afganistan'dan Türkiye'ye gelmişlerdi. Bugün Ukrayna'dan geliyorlar. Biz ev sahipliğine devam edeceğiz. Bu ülke daima mazlumların sığınağı olmaya devam edecektir." dedi. Cumhuriyet Halk Partisi ve ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep ziyaretinde Suriyelileri göndereceğiz demişti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe’de düzenlenen ‘Uluslararası İyilik Ödülleri’ programında konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarına mülteciler hakkında söylediği sözler damga vurdu.

Erdoğan, "Muhalefet 'Seçimi kazanırsak Suriyelileri göndereceğiz' diyor, biz göndermeyeceğiz. Biz ev sahipliğine devam edeceğiz" dedi.

Erdoğan, açıklamalarına şöyle devam etti:
"Biz ensarın muhacirin ne olduğunu peygamberi bir metod olarak çok iyi biliriz. Eğer iktidar olurlarsa tekrar bunları Suriye'ye Afganistan'a göndereceklermiş. Biz göndermeyeceğiz, ev sahipliğine devam edeceğiz

İşte farkımız bu. Kendi insanlarımız içinde de hiç kimseyi boynu bükük kalbi kırık bırakmayacağız. Dün Irak'tan, Suriye'den, Afganistan'dan gelmişlerdi. Bugün Ukrayna'dan geliyorlar, bu ülke daima mazlumların sığınağı olmaya devam edecek."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri