Merinos’a federasyon engeli

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Lig B Grubunda mücadele eden Merinos Bayan Voleybol takımı İstanbul’da Büyükçekmece Voleybol ile oynayacağı maça gidemeyince Türkiye Voleybol Federasyonu, Merinos’u hükmen mağlup saydı.

ING Basaktebol Süper Ligi başta olmak üzere bir çok spor müsabakasının ertelendiği Türkiye’de kar yağışı ve yollarda buzlanma olmasına rağmen Türkiye Voleybol Federasyonu Merinos Bayan Voleybol takımını hükmen mağlup sayması şok etkisi yarattı. Uçak biletlerini almalarına rağmen uçakların iptal olmasından dolayı İstanbul’a gidemeyen Merinos, federasyona maçın ertelenmesi konusunda başvuruda bulunmasına rağmen federasyon, “Ne olursa olsun gelin. Otobüsle bu maça gelmelisiniz” diyerek cevap verdiği ve Merinos takımının gitmemesi nedeniyle Büyükçekmece maçında hükmen mağlup sayıldıkları öğrenildi.

ALİ BAĞÇI İSYAN ETTİ
Merinos Spor Kulübü Başkanı Ali Bağcı Basketbol federasyonunun maçları ertelediğini, hatta Gaziantep Basketbol kulübünün Tofaş ile yapacağı karşılaşmanın federasyon tarafından ertelendiğine dikkat çekerek, voleybol federasyonunun bu maçı neden ertelemediğine şaşırdıklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri