Son Dakika: Kredi Notu Düşük Olanlara Müjde Haber! Bunları Yaparak Kredi Çekebilirsiniz...Kredi Notunuz Düşükse Bu Haberi Okuyun!

Kredi notu düşük olanlar için yepyeni bir yol sunuluyor. Kredi notum düşük, bankalar bana kredi vermez diye düşünmeyin. Bu avantajlı paketler sayesinde siz de kredi kullanabileceksiniz. İşte detaylar...

Bildiğiniz gibi kredi çekmek, her zaman o kadar da kolay bir işlem olmayabilir. Çoğu zaman bankalar, kişilerin kredi notlarına ve puanlarına bakarak kredi verip vermeme kararı alıyorlar. Bu durumda kredi notu düşü olan kişiler, bankaların sunduğu fırsatlardan ve kredi imkanlarından faydalanamıyorlar. Ancak kredi notu düşük olanların işini halledecek başka yollar da mevcut. Haberin devamında, kredi notunuz düşük ise neler yapabileceğinizi bulacaksınız.

Düşük Diye Üzülmeyin, Yükseltin

Kredi notu düşük olduğu için bankalardan kredi kullanamayacağını düşünenler yanılıyor. Çünkü farklı yöntemler ile kredi alabilmeniz mümkün olabilir. Bunlardan biri de düşük olan kredi notunuzu yükseltmek olacaktır. Peki kredi notunuzu nasıl yükseltebilirsiniz?

İlk olarak yapmanız gereken şey, borçlu olduğunuz bankalara yapacağınız ödemeler için bir düzen oluşturmalısınız. Düzenli ödemeler yaparak notunuzu bir miktar yükseltebilirsiniz. Ancak bu yeterli değil. Bununla beraber, bankalardan düşük krediler çekebilir ya da kredi kartı alabilirsiniz. Bunların ödemelerini düzenli bir şekilde yaparsanız bir süre sonra kredi notunuz artacaktır.

Kredi notunu artırmada işinize yarayacak bir diğer yöntem ise hesabınızın aktif olmasıdır. Yani hesabınıza sürekli para giriş çıkışı yapılırsa, bu otomatik olarak kredi notunuza olumlu olarak yansır.


Kredi Notunuz Düşük Olsa Bile Kredi Almak Mümkün


Bazı bankalar, kredi notu düşük kişilere de kredi imkanı tanıyabiliyor. Genelde bankalar, kredi notu düşük kişileri riskli bulduğu için kredi vermeye yanaşmaz. Verse bile ya çok yüksek faizler koyabilirler ya da çok düşük rakamlarda kredi sağlayabilirler. Ancak bazı bankalar, notu düşük olanların işlerini halledebilmesi için, kredi verebiliyor. İhtiyaç kredisi olarak verilen bu krediler, pek çok kişi için erişilebilir oluyor.

Günümüzde, ihtiyacı olan ancak kredi notu düşük olan kişilere Garanti BBVA, ING Bank ve CEPTETEB kredi veren bankalar arasında sayılabilir. İhtiyacınız olduğunda bu bankalardan birine başvurabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri