Son Dakika: Ünlü Ekonomistin Yorumu Gazianteplileri Korkuttu! Benzin ve Mazot Zamda Rekor Kıracak! Peki Ne Kadar Olacak?

Milyonlarca insanın yakından takip ettiği ekonomist Selçuk Geçer, geçtiğimiz günlerde araç sahiplerini korkutan twitlere imza attı. Geçer, akaryakıt zamlarına ilişkin haberler verirken sürücülere korkutan bir tablo çizdi. İşte, Selçuk Geçer'in sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı akaryakıt fiyat haberi.

Yatırımcıların merakla takip ettikleri ünlü ekonomist Selçuk Geçer, geçtiğimiz günlerde akaryakıt fiyatlarına ilişkin çarpıcı ifadelerde bulunmuştu. 2022 yılında tam 47 kere akaryakıt zammının geldiğini belirten Geçer, Ukrayna – Rusya gerginliğiyle birlikte yeni zam haberlerinin de yolda olduğunu belirtmişti.

Sosyal medya hesabı üzerinden yatırımcılara tavsiyelerde bulunan Selçuk Geçer, geçtiğimiz günlerde öyle bir tweet attı ki herkesin ağzı açık kaldı. Geçer, akaryakıt zamlarının henüz emekleme aşamasında olduğunu belirterek Ukrayna bölgesindeki kriz devam ederse vatandaşın cebinin yanmaya devam edeceğini söyledi. İşte, ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in milyonlarca araç sahibini korkutan açıklamaları.

Akaryakıt Zamlarının Ardı Arkası Kesilmiyor!

Döviz kurundaki dalgalanmalar ve hayat pahalılığın zirve noktalara çıkması, akaryakıt fiyatlarının da adeta cep yakmasına neden oluyor. Son 2 ayda pompa fiyatları 47 kere değişirken zam haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak 24 saat arayla otogaz ürünlerine gelen zammın ardından benzin ve motorin fiyatlarına da zam yapılacağı belirtildi. Sektör liderlerinden haber alan Selçuk Geçer, korkutan tabloyu Twitter hesabı üzerinden çizdi.

Birçok zam haberini herkesten önce alan Selçuk Geçer, yeni bir akaryakıt zammının kapıda olduğunu ve vatandaşların yeni fiyat tarifelerine hazırlıklı olmasını söyledi. Haberi alan binlerce vatandaş, yılbaşı günü olduğu gibi ucuza akaryakıt alabilmek için petrol ofislerinin önünde sıraya girdi. İşte, Selçuk Geçer’in araç sahiplerini şok eden açıklamaları!


Selçuk Geçer Akaryakıta Gelecek Zammı Twitter Hesabı Üzerinden Paylaştı!
Geçtiğimiz akşam kulislerde konuşulan zam haberini milyonlarca takipçisi ile paylaşan Selçuk Geçer, araç sahiplerini şok eden açıklamalarda bulundu. Selçuk Geçer attığı twitte, ‘’Benzine 88 kuruş ve mazota 1.50 lira zam yapılıyor. Ama sevinmeyin bu daha başlangıç. Üstelik brent petrolün fiyatı 120 dolar seviyelerine çıkıyor. Hepimize hayırlı olsun.’’ ifadelerini kullandı. Haberi alan takipçiler, Selçuk Geçer’e ilettiği haber nedeniyle teşekkür ederken yeni zamlardan sonra ne yapacaklarını kara kara düşünmeye başladılar. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri