Ziraat Bankasın'dan Maaş Alan Emeklilere Müjde! Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası’ndan Alanlar Bu Haber Size! Ziraat Resmen İlan Etti!

Emekli maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden Alan Vatandaşlar Size Müjdeli Haber Geldi! Ziraat Bankası’ndan Gelen Bu Haber Emekli Vatandaşları Resmen Sevinçten Havalara Uçuracak. Yüzünüzü Güldürecek Bu Güzel Haber Sayesinde Ziraat Bankası’nı değiştirmek istemeyeceksiniz. İşte emekli vatandaşları sevinçten havalara uçuracak o haber ve detayları…

Ziraat Bankası resmi web sayfası üzerinden detaylı açıklamalarda bulundu. Resmi web sitesi üzerinden kampanya açıklamasında bulunan Ziraat Bankası emekli vatandaşların yüzünü güldürdü. Eğer Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşını alıyorsanız bu haberi mutlaka okumalısınız.

Ziraat Bankası, emekli maaşlarını kendi bankalarından alan emekli vatandaşlar için Türk Telekom ile anlaşma sağladı. Türk Telekom kampanya detayları ise şu şekilde;

  • Yurt içi her yöne 750 dakika
  • Yurt içi her yöne 750 SMS
  • 5 GB internet
  • Türk Telekom mobil hatları ile sınırsız konuşma imkanından faydalanmak isteyen Ziraat Bankası emekli vatandaşlarının bu tarifeye dahil olması için 12 taahhüt vermeleri yeterli. 12 verdikleri taahhüt ile bu güzel ve çarpıcı paketten yalnızca 25 TL’ye faydalanabiliyorlar.

Size En Yakın Olan Türk Telekom Bayisine Gitmeniz Yeterli!

Eğer siz de kampanyadan faydalanmak istiyorsanız, kimliğiniz ile beraber size en yakın olan Türk Telekom bayisinde başvuruda bulunabilirsiniz. İlk etapta Ziraat Bankası’nın müşterisi olup olmadığınıza yönelik kontroller yapılacaktır. Kontroller yapıldıktan ve banka müşterisi olduğunuz belirlendikten sonra sadece size sunulan özel tarifeden faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Kampanyanın Koşulları

  • 21.10.2021 tarihi öncesinde Türk Telekom faturalı hatlara geçiş yolu ile kayıt yaptıran ve toplamda 12 boyunca Türk Telekom Ziraat Bankası Emekli faturalı mobil tarifesinde kalma sözü veren,
  • Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşını alan TC kimlik numarası üzerine kayıtlı olan aboneler, tarifeden toplamda 39,78 TL’den yararlanacaktır.
  • Ziraat Bankası ve Türk Telekom, kampanya kapsamında her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir. Bunun yanı sıra kampanya sonlandırma haklarını da saklı tutmaktadır.
  • Kampanyaya katılacak olan emekli vatandaşların, en az 12 ay taahhüt vermeleri ve emekli aylıklarını Ziraat Bankası üzerinden alıyor olmaları zorunludur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri