BSH Servisleri Gaziantep 19 Mayıs Teknik Lisesine Atölye Açıyor

BSH Grup (BSH servis, Bosch, Siemens, Gaggenau markalı ev aletleri) Gaziantep 19 Mayıs Teknik Lisesine, Gaziantep'li esnafa destek olarak teknik eleman yetiştirmek için bir Atölye açıyor.

BSH Grup (BSH servis, Bosch, Siemens, Gaggenau markalı ev aletleri)  Gaziantep 19 Mayıs Teknik Lisesine, Gaziantep'li esnafa destek olarak teknik eleman yetiştirmek için bir Atölye açıyor.

BSH ekibinden Güneyanadolu Bölge Müdürü Rafet Kızıkaya, Yetkili Servis Denetmeni Turgay Ünsaçarer,BSH Eğitim Müdürü Emre Özüdoğru, Eğitim Sorumlusu Ertan Toplaoğlu, Gaziantep Şahinbey BSH Teknik Yetkili Servisi Şefi Endüstri mühendisi Burak Ulu,19 Mayıs Teknik ve Endüstri Meslek lisesini ziyaret ederek okulun elektrik ve elektronik teknolojileri alanı ve elektrikli ev aletleri dalı atölye yapım işlemleri için 19 Mayıs Teknik ve Endüstri Meslek lisesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.
BSH Şahinbey yetkili Servisi şefi ve Endüstri Mühendisi Burak Ulu, amaçlarının okul bünyesinde teknik eleman yetiştirmek ve servislerin eleman açığının kapanmasına yardımcı olmak ve öğrencileri eğitim alırken para kazanacakları bir sisteme teşvik etmek olduğunu belirtti.
BSH Gaziantep Şahinbey Yetkili Servisi ve Buzdolapçılar Meslek Odası Başkan Adayı olan Metin Ulu ise, girişimleri sonucu şehrimize kazandırıkacak bu atölyeden yetişecek teknik liseli gençler ile meslek mensuplarının kalifiye eleman sorununa çözüm bulunacağını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri