İç sahanın golcüsü Gaziantep FK

Gaziantep Futbol Kulübü bu sezon kendi sahasında ilk kez mağlup olurken iç sahadaki başarısına nokta koydu. Kırmızı-Siyahlılar iç sahada oynadığı 12 maçta rakip filelere 26 gol atarken kendi sahasında 9 gol gördü. Şu ana kadar ilk kez kendi kalesinde 3 gol gören Gaziantep Futbol Kulübü’nün neden kaybettiği araştırılıyor.

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'de bu sezon evinde oynadığı 12 maçın 9'unu kazandı, 2'sinde berabere kaldı ve son Adana Demirspor karşılaşmasını ise kaybetti.
Evinde 12 maçta rakip fileleri 26 kez havalandıran kırmızı-siyahlı ekip, kalesinde ise sadece 12 gol gördü.

HANGİ MAÇLARI KAZANDI VE BERABERE KALDI
Sahasında oynadığı 11 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen kırmızı-siyahlı ekip, söz konusu karşılaşmalarda 9 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Kendi sahasındaki 12. maçını ise Adana Demirspor ile oynayan Kırmızı-Siyahlı takım, bu maçı 3-0 gibi farklı bir sonuçla mağlubiyetle kapatttı.
İç sahada 29 puan toplayan Gaziantep FK, evinde Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0, Medipol Başakşehir'i 1-0, Altay'ı 4-1, Kasımpaşa'yı 2-0, İttifak Holding Konyaspor'u 3-2, Fenerbahçe'yi 3-2, Aytemiz Alanyaspor'u 2-1, VavaCars Fatih Karagümrük'ü 3-1 ve Demir Grup Sivasspor'u 5-1 yendi, GZT Giresunspor'la 1-1, Beşiktaş'la 0-0 berabere kalırken son maçta ise Adana Demirspor’a 3-0 yenildi.

İÇ SAHADA EN FAZLA GOL ATAN TAKIM
Gaziantep Futbol Kulübü, taraftarı önünde hücumdaki performansıyla da dikkati çekiyor. Sahasında oynadığı maçlarda sadece Beşiktaş'a ve Adana Demirspor’a gol atamayan Gaziantep FK, rakip fileleri 26 kez havalandırmayı başardı.
Ligde iç sahada en çok gol atan takım olmayı başaran kırmızı-siyahlı ekip, bu maçlarda kalesinde ise 12 gol gördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri