Gaziantep FK neden kazanamıyor?

Bu sorunun cevabını yönetim, teknik heyet ve futbolcular dahi bilmiyor. Gaziantep Futbol Kulübü, deplasmanda şu ana kadar sadece Çaykur Rizespor’u mağlup ederken neden deplasmanda kazanamadıkları ise tartışma konusu oldu. Son olarak Başakşehir’e yenilen Kırmızı-Siyahlı takımın deplasmanda galibiyet hasreti devam ediyor.

Deplasmanda nedense bir türlü kazanamayan Gaziantep Futbol Kulübü, iç sahadaki başarısının aksine deplasmanda kazanamıyor. Kırmızı-Siyahlı takım iç sahada istediği sonuçları almasına rağmen deplasmanda istediğini alamıyor.
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, deplasmanda kazanamamanın neden olduğunu kendilerinin de bilemediğini belirterek, “Takımın deplasman maçlarında beklentinin altında kalması hakkında da konuşan Bulut, "Bunun sebebini biz de araştırıyoruz. Kendi evimizde daha rahat oynuyoruz ama deplasmanda baktığımızda üstün oynadığımız çok maç var ancak sonuca yansımıyor. Başakşehir maçında da o şekildeydi ama pozisyonları değerlendiremiyoruz, en büyük nedeni o” diyerek sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri