Burçlara Göre Doğal Taşlar ve Özellikleri

Burç taşları ya da Astral taşlar doğum tarihe göre belirlenmektedir.

Burçlara göre doğal taşlar geçmişten beri bazı inançların önemli bir parçasıdır. Aynı zamanda bu taşlar, burç taşları ya da Astral taşlar olarak da bilinir. Astrolojiden doğan burç taşları doğduğumuz tarihe göre belirlenir. Her burcun özelliklerine göre kendisine ait birçok değerli taşı bulunur. Bununla birlikte bu taşlar, kişinin vücudu ve zihni için koruyucu özelliklere sahiptir. İşte web sitemizde kamus.com.tr de satışını yaptığımız aksesuarlar kullanılan taşlar ve özellikleri burçlara göre doğal taşlar!

Koç Burcu Taşları

Koç burcu, ateş grubunda yer alan bir burçtur. Bu sebeple koç burcu için ametist, Anyolit (rubyzoist),Kan Taşı, Aventurin  akik ve mercan taşları şifalıdır. Bu taşların ortak özelliği enerjilerinin çok yüksek olmasıdır. Oldukça güçlü olan bu taşlar koç burcu olan bir kadın da özellikle ciddi olumlu etkiler yapar ve girdiği ortamda hemen farkedilir olurlar.

Boğa Burcu Taşları

Boğa burcu, toprak grubu kategorisinde yer alır. Taşları zümrüt ve turkuazdır. Boğa burcu üzerinde çok etkisi olan bu taşlardan yapılmış aksesuarlar bu burçta olan kişileri çok etkiler.

İkizler Burcu Taşı

İkizler burcu, hava grubu içinde yer alan bir burçtur. Şifalı taşları ise yeşim ve ay taşıdır. Ay taşı özellikle kadınlar için çok özel bir taştır. Kadının cazibesini ortaya çıkartan dikkat çekici bir hale gelmesine destek olan bu taştan aksesuarları Kamus.com.tr sitemizde bulabilirsiniz.

Yengeç Burcu Taşları

Yengeç burcu, su grubu kategorisinde bulunur. Taşları kaplan gözü, inci taşı ve kuvars olarak belirtilir. Özellikle kuvars taşı yengeç kadınına çok iyi gelir. Takılarda da çok şık duran kuvars taşından doğal taş bileklikler, doğaltaş kolyeler ve daha pek çok aksesuarı kamus.com.tr web sitemizde bulabilirsiniz.

Aslan Burcu Taşları

Ateş grubuna ait aslan burcu taşları kehribar ve topaz taşı olarak ön plana çıkar. Kehribar tam bir taş olmayıp reçine olsa da genel olarak sert yapısı ve kullanım şekilleri açısından taş olarak adlandırılır. Kamus Takı Tasarım web sitemizde kehribar aksesuarlar olarak özel kategorilerimiz var ve içerisinde bileklik kolye gibi pek çok kehribar ürün barındırmaktadır.

Başak Burcu Taşları

Başak burcu, toprak grubunda bulunur. Burcun doğal taşları zirkon ve sitrinden meydana gelir.

Terazi Burcu Taşları

Hava grubu burçlarından terazi burcunun doğal taşları yeşim ve turmalin taşıdır.

Akrep Burcu Taşları

Su grubu kategorisine ait olan akrep burcu taşları lal ve obsidyen taşlarıdır.

Yay Burcu Taşları

Yay burcu, ateş grubuna aittir. Burcun doğal taşları topaz ve ametisttir.

Oğlak Burcu Taşları

Toprak grubu içinde yer alan Oğlak burcu taşları oniks ve turkuazdır.

Kova Burcu Taşları

Kova, hava grubunda yer alan bir burçtur. Taşı ise akuamarin taşıdır.

Balık Burcu Taşları

Burçların doğal taşlarını incelediğimizde balık son burçtur. Su grubuna ait olan balık burcu taşları opal ve kuvarstır.

Siz hangi burçsunuz ve doğal taşların enerjisine inanıyorsanız hemen kamus.com.tr internet sitemize gelin https://www.kamus.com.tr/dogal-tas-bileklik/burclara-gore-dogal-tas-bileklikler kategorimizden dilediğiniz burç taşı bilekliğinizi hemen satın alın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri