Klinik 34 Diş Tedavi Hizmet Alanları

İstanbul’da hizmet sürdüren Klinik 34 uzun süredir diş tedavi hizmetleri alanında faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. İmplant yapımı ve çeşitli diş tedavilerinde ön plana çıkan kliniklerden biri olmaktadır. Bu bağlamda klinik bünyesinde alabileceğiniz hizmetler arasında diş beyazlatma, gülüş tasarlama veya implant uygulaması gibi olanaklar yer almaktadır. Tüm bunlarla birlikte farklı diş tedavilerini de klinik bünyesinde alabilmeniz mümkündür.

Sektörde tecrübe ve deneyim sahibi hekimler ile çalışma gerçekleştiren klinikte ayrıca tüm ekipmanlar bulunmaktadır. Böylelikle tüm diş tedavileri en kısa sürede başarıyla tamamlanmaktadır.

Klinik 34 Diş Beyazlatma İşlemi

Günümüzde ağız ve diş sağlığına önem veren yoğun bir kesim bulunmaktadır. Özellikle de sağlıklı ve beyaz gülüşler isteyen kişi sayısı oldukça fazladır. Bu bağlamda diş beyazlatma işlemi de fazlasıyla tercih edilen uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Oldukça kolay ve kısa sürede gerçekleştirilen diş beyazlatma işlemi daha parlak dişlere sahip olmanızı sağlamaktadır. Üstelik bu süreçte herhangi bir ağrıyla da karşılaşmanız mümkün değildir.

Klinik 34 kapsamında diş beyazlatma işlemini gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Bunun için klinik iletişim adresleri aracılığı ile en yakın tarihe randevu oluşturabilirsiniz. Ayrıca hekimlerle görüşme sağlayarak uygulamanın nasıl ilerleyeceği konusunda da bilgilendirme alabilirsiniz.

Diş Beyazlatma Nasıl Yapılmaktadır?

Diş beyazlatma işleminin nasıl yapıldığı ve ne kadar bir sürede gerçekleştiği fazlasıyla merak edilmektedir. Aynı zamanda dişlerin beyazlamasının ardından nasıl bir bakım süreci izlenmesi gerektiği de merak konusudur. Öncelikle belirtmeliyiz ki diş beyazlatma işlemi için Klinik 34 sitesinden randevu oluşturabilirsiniz. Alanında uzman hekimler tarafından diş minenizin kalınlığı ve çene yapınız incelenmektedir. Ekstra bir işlem gereksinimi görülmediği takdirde direkt olarak diş beyazlatma tedavisine başlanmaktadır.

Diş beyazlatma tedavisinde dişlerin dışındaki bölgelere koruma maksatlı bir jel sürülmektedir. Bu sayede hiçbir şekilde ağrı veya acı hissiyatı da yaşamazsınız. Bu işlemin ardından medikal ekipmanlar ile diş minesinin üzerindeki sarılıklar temizlenmektedir. Ayrıca diş beyazlatma sürecinde ağartıcı jel de tercih edilmektedir.

Diş Beyazlatma Tedavisi Kimlere Uygulanır?

Diş beyazlatma uygulaması genel olarak 18 yaşından büyük kişilere uygulanmaktadır. Bunun nedeni ise yüz ve çene gelişiminin tamamlanmış olması gerektiğinden kaynaklıdır. Çene ve yüz kemiklerinin gelişimini sağlamasının ardından rahatlıkla diş beyazlatma işlemi uygulanabilmektedir. Genel olarak diş beyazlatma tedavisi diş minesinin renginde veya direkt olarak diş kemiğinin renginde sorun yaşayanlar tarafından tercih edilmektedir.

Genetik faktörlerden oluşan sararmaların yanı sıra tüketilen besinlerden de dişlerde sararma oluşabilmektedir. Bu süreçte herhangi bir diyabet rahatsızlığınız bulunmuyorsa diş beyazlatma işlemini yaptırabilirsiniz. Genel olarak önemli ve hayati derecede etkili olan hastalığı olmayanlar rahatlıkla diş beyazlatma tedavisini olabilmektedir. Diş beyazlatma işlemi hafif ve kısa sürede gerçekleşen bir uygulamadır.

Diş Beyazlatma İşleminin Avantajları

Diş beyazlatma uygulaması sayesinde çok daha estetik bir görünüme sahip olabilmeniz mümkündür. Özellikle de diş rengi genetik olarak sarıya yatkın olanlar için alternatif bir kurtarıcıdır. Bunun yanı sıra diş beyazlatma dişlere veya diş etine herhangi bir zarar vermemektedir. Bu kapsamda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir tedavi sürecini kapsamaktadır. Klinik 34 ile irtibata geçerek siz de diş beyazlatma uygulamalarından faydalanabilirsiniz.

Diş beyazlatma işleminde diş minesinin ve diş etinin korunması için bir katman uygulanmaktadır. Bu sayede hiçbir şekilde işlem sürecinde ağız sağlığınızda problem de oluşmamaktadır. Alanında uzman klinikler tarafından yaptıracağınız bu işlem uzun süre etkisini göstermektedir. Böylelikle güzel ve bembeyaz gülüşler için diş beyazlatma uygulamasını tercih edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri