Aykut Kocalar yeniden aday

Gaziantep Makine Mühendisleri Odası Başkan’lığına geldikten sonra önemli projelere imza atan ve üyelerin güvenini kazanan Aykut Kocalar, 12-13 Şubat’ta yapılacak olan olağan genel kurulda yeniden aday olduğunu açıkladı.

Gaziantep Makine Mühendisleri Odası Başkanı Aykut Kocalar. “Çağdaş Mühendisler olarak, 14. Çalışma Döneminde TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu'na tekrar adayız. Çağdaş Mühendisler olarak geçmiş dönemlerde olduğu gibi, önümüzdeki dönemde de, bilimin ve tekniğin ışığında doğruları söylemekten, kamu yararını savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz” dedi. 


BİRLİKTE ÜRETME 

Kocalar, açkılamasında “Özgürlük, barış ve emekten yana tavır koyan,  Hukukun üstünlüğüne inanan, laik, çağdaş, demokra k ve sanayileşen ülkeden yana tavır koyan, Düşünce ve inançlara saygılı olarak, ayrılıkları değil buluşma noktalarını öne çıkaran, Bilimsel çalışmaları rehber edinen, Mesleğimizi ilgilendiren alanlarda durum tespitleri yapan, politikalar ve çözüm önerileri üreten, Ülke ve kent sorunları ile yakından ilgilenen, çözüm ve öneriler sunan, Ülke sanayisine yönelik çalışmalar yapan ve gelişimi için öneriler sunan bir grubuz” dedi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri