Gaziantep FK'da Maxim şaşırttı!

Şu anda ligde 32 puanla 9. sırada bulunan Gaziantep Futbol Kulübü, rakiplerine göre rahat bir konumda yer almasına rağmen Rumen futbolcu Alexandru Maxim’in söyledikleri herkesi şaşırttı. Kırmızı-siyahlı takımın Rumen futbolcusu, “Bu sezon çok değişim oldu. Geçen yıl daha iyiydik” dedi.

Antalya kampında açıklamalarda bulunan ve yaptağı değerlendirme ile dikkatleri üzerine çeken Alexandru Maxim, takımda çok fazla oyuncu olduğu zaman işlerin iyi olmasının zaman gerektirdiğini söyledi.
Kendisinin bireysel anlamda çok çalıştığını söyleyen Alexandru Maxim, “Performansımı gün ve gün yukarıya çekmek için çalışıyorum. Ama takım performansı iyi gidiyor. Şu anda da gayet memnunum gidişattan. Bu sezon hem teknik ekip değişti, hemde giden gelen çok oldu. Geçtiğimiz sezon Teknik ekip ve futbolcularla daha iyi işler yaptık diyebilirim. Ama daha iyi de bitirebilirdik. Bu sezon işler istediğimiz gibi olmadı. Çok fazla oyuncu olduğu zaman bu işler zaman alabiliyor. Kişilik olarak alışmak gerekiyor. Sahaya yansıması biraz zaman alabiliyor. Bugün sahada birbirimize güveniyoruz. Güvendiğiniz zaman daha yukarı çıkıyor. Çok daha iyisini yapabileceğimize eminim” diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri