Oğuzeli Hem spor, Mardin’i rahat geçti

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Lig maçında mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitim Spor, kendi sahasında oynadığı Mardin Kızıltepe Spor Lisesi Spor Kulübü maçını 36-22 kazanarak galibiyetle sahadan ayrıldı. Rakibini rahat bir şekilde yenmeyi başaran Oğuzeli Hem, önemli bir galibiyet elde etti.

Oğuzeli Halk Eğitim Spor, Oğuzeli Kapalı Spor Salonunda ligin güçlü takımı Mardin Kızıltepe Spor Lisesi Spor Kulübü ile yaptığı mücadeleyi 36-22 lik skorla yenerek galip gelmesini bildi.
Türkiye Hentbol Federasyonu Deplasmanlı Kadınlar 1. Ligde mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitim Spor Kulübü ligin 10. haftasında Oğuzeli Kapalı Spor Salonu'nda Mardin Kızıltepe Spor Lisesi Spor Kulübü ile yaptığı maçın ilk yarısında heyecanlı ve mücadeleyle geçen karşılaşmada Oğuzeli Hem Spor 16 - 9 ile önde kapadı.
İkinci devrede takımların nefes nefese mücadelesi ve Oğuzeli Halk Eğitimi Spor'un tecrübeli oyuncuları ile fark açmaya devam ettiler. Oyuncularından Seray Erbil(15), Ayşe Aksar(1), Almira Vezir(4), Zelal Karataş(6),Rojin Şen(1), Zişan Kuş(2), Şilan Budakçı(1) ve Makbule Bülgen(6)' in attığı goller ve diğer oyuncuların çabalarıyla 36-22' lik skorla galip ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri