Gaziantep FK acele etmiyor

Transferde şu ana kadar Makedonya’dan Luka Stankowski’yi renklerine bağlayan Gaziantep Futbol Kulübü, transferde acele etmiyor. Kırmızı-Siyahlı takım mevcut kadrosunu korumak isterken dış transferde ise gelecek yılın planlarını düşünerek kadrosunu oluşturmak istiyor.

Ligde şu anda iyi bir konumda olan ve Antalyaspor beraberliği ile yükselişini sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü, devre arasında çok transfer düşünmüyor. Kırmızı-siyahlı takım devre arasında şu ana kadar sadece Makedonya’dan Luka Stankowski ile anlaşma sağlarken bu oyuncudan sonra yönetim acele etmeme kararı aldı.

TRANSFERDE HATA YAPMAYACAĞIZ
Taraftarların takımdan olan beklentilerin farkında olduklarını ve onları mutlu edebilmek adına çalışmalarına fedakarca devam ettiklerini belirten Cevdet Akınal, “Sezon başında koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmek için hem Erol hocamız hem de yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla fedakarca çalışmaya devam ediyoruz. Tek isteğimiz Gaziantep şehrinin adını en iyi şekilde temsil edebilmek. Transfer döneminde asla hata yapmak istemiyoruz ve katacağımız isimlerin de ortak akıl yoluyla kulübümüzün çıkarları çerçevesinde olmasını istiyoruz. Gerekli takviyeler üzerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah onlar da en kısa sürede takımımıza katılıp, katkı sağlamaya başlayacaklar. Taraftarlarımızın içi rahat olsun, bu takım sezonu en iyi şekilde bitirecek. Yeter ki onlar bize inansın, güvensin. Her zaman dediğimiz gibi kazanan Gaziantep olacak” diyerek sözlerini noktaladı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri