Gaziantep Şoförler Odası başkanlığına kim seçildi?

Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulu yapılırken üç dönemden buyanas rakipsiz olarak hizmet eden mevcut başkan Ünal Akdoğan, tek listeyle girdiği seçimde yeniden başkan seçildi. Böylece Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası’na Ünal Akdoğan damgası vuruldu.

Üç dönemden buyana Gaziantep Şoförler Odası Başkanı Ünal Akdoğan’ın başarılı çalışmalarından dolayı bir başka aday çıkmadığı ve bu seçimde de tek listeyle seçime gidildi. Yapılan seçimler sonrasında Gaziantep Şoförler odasının başarılı başkanı Ünal Akdoğan tekrar seçildi. Akdoğan, genel kurulda yaptığı konuşmada Gaziantep Şoförler Odası Başkanı olarak her zaman esnafın emrinde olduğunu ve hizmetlerini yapmaya devam edeceğini vurguladı.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına Ünal Akdoğan tekrar seçilirken yönetim kurulu üyeliğine Mehmet Yenidoğan, İsmail Kurt, Mustafa Bekçioğulları, Bülent Okkan, Ökkeş Bal, Gökçen Çolak, Cuma Akbayram, Mehmet Erdoğan, Feyzan Öztoprak ve Çetin Bahar seçilirken Denetim kurulu üyeliklerine Adnan Aslanoğlu, Ekrem Tanrıöver ve Cuma Ali Göv yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri