Muhammet Demir süprizi

Süper Lig ekibi Gaziantep Futbol Kulübü’nün 30 yaşındaki tecrübeli golcüsü Muhammet Demir ile Süper Lig devinin ilgilendiği iddia edildi. Trabzonspor’un bu futbolcu ile yakından ilgilendiği ve yeniden kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Transferin hızlı takımı lider Trabzonspor Evrard Kouassi ve Edin Visca'nın ardından Polonyalı sok Tymoteusz Puchacz'i de imza için dün Trabzon'a getirmişti. Bordo-mavililer bu transferlerin ardından hem hücum hem de savunmaya yerli takviyesi yapmak için harekete geçti.

Muhammet Demir Trabzonspor'un gündeminde
Karadeniz temsilcisinin 2016-2017 sezonunda Trabzonspor formasını giyen Gaziantep FK'nın yıldızı 30 yaşındaki golcüsü Muhammet Demir'in transferi için harekete geçmeye hazırlandığı öne sürüldü. 
Teknik direktör Abdullah Avcı'nın hücuma yerli bir alternatif aradığı bu nedenle tecrübeli oyuncuyu kadroda görmek istediği konuşuluyor.

18 maçta 4 gol attı
Takımıyla olan sözleşmesi  2024 Haziran ayı sonunda bitecek olan Muhammet, kırmızı siyahlı formayla bu sezon 18 maçta forma giyerken, 4 gol kaydetti. Tecrübeli futbolcu iki kez de A Milli Takım'da oynadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri