Son Dakika: Gaziantep'te Servisçiler Odasında Seçim Yarışı

Servisçi esnafı sandık başındaGaziantep Servis İşletmecileri Odası ‘nın olağan genel kurulu hafta sonu yapıyor.Servisçi esnafı sandık başında

Seçimlerde mevcut başkan İsmet Özcan’ın yanı sıra , kurucu Başkan Cengiz İşbilir ve geçen dönem aday olan ancak kazanamayan Ahmet Yıldız’ın kardeşi Mehmet Yıldız’da aday.  İsmet Özcan esnafın en büyük sorununun komisyoncular olduğunu dile getirirken, Cengiz İşbilir, “Bizim dönemimizde milli eğitim okullarına para verilmeyecek” dedi. Yıldız, ise mesleğin davası için, değişim için geldiklerini belirtti.

BİN 59 ESNAF OY KULLANACAK

Şato Restaurant’ta yapılacak genel kurulda 1059 servisçi esnafı oy kullanacak. Saat 10.00’da başlayacak Genel kurulda pandemi nedeniyle gerekli tüm önlemlerin alındığını belirten Özcan, adaylara başarılar diledi.  İki dönemdir başkanlık yapan Gaziantep Servis işletmecileri Odası Başkanı İsmet Özcan, esnafın sıkıntılı günlerden geçtiğini, pandemi döneminde para kazanamadıklarını belirtirken, en büyük sorunlarının komisyoncular olduğunu söyledi. Özcan, “Sorunumuz çok, en başta da şirketlere verdiğimiz komisyon geliyor. Şirketler büyük oranda komisyon alıyor. Vergi yok, fatura yok. Su komisyoncuların sayısı 30 40 tane. Eskiden çoktu. Biz azalttık ama bunlar kaldı. Bunları da bir protokolle halledebiliriz” dedi.

İŞBİLİR:MİLLİ EĞİTİM OKULLARINA PARA VERİLMEYECEK

Odanın kurucularından Cengiz İşbilir de uzun bir aranın ardından oda başkanlığına aday oldu. İşbilir servisçi esnafının sorunlarının çözümü noktasında hayli iddialı. İşbiilir seçimleri kazanması halinde yapacağı çalışmaları gerek sosyal medya hesabından gerekse esnaf ziyaretlerinde tek tek anlatıyor.  Yeni Öğrenci ( S ) Plakası çıkmamasıı için büyük çaba göstereceklerini belirten İşbilir, “Tüm yetkimizi kullanarak, ( S ) Plakasının çıkmaması için asla imza atmayacağız. Ayrıca bizim dönemimizde Milli Eğitim Okullarına para verilmeyecek” dedi.

BU DEFA KÜÇÜK KARDEŞ ADAY

Servisciler Odası’nın bir önceki seçiminde Ahmet Yıldız aday olmuş ancak İsmet Özcan’la girdiği yarışı kaybetmişti. Bu seçimlerde Yıldız ailesinden diğer kardeş aday. Mehmet Yıldız  oda başkanlığı için adaylığını açıkladı. Yıldız sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Uygulayacağımız kazanç sistemiyle dolmuş ve taksilerin gerisinde kalan S plakamızı çok kısa bir sürede 1.5 milyona ulaştıracağız. Hem kazanacağız hem prim yapacağız” dedi.

Servisçi esnafı sandık başında

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri