Arnavutluk Taşımacılık Hizmetleri

Balkan ülkesi olan Arnavutluk ile ticari ilişkiler yoğun olarak devam etmektedir.

Türkiye’nin sahip olduğu zenginlikleri sanayisi, iklim koşulları ve jeopolitik konumu dünyanın pek çok ülkesiyle ticari faaliyetlerinin olmasına imken vermektedir. Bu açıdan bir Balkan ülkesi olan Arnavutluk ile de ticari ilişkiler yoğun olarak devam etmektedir.

Arnavutluk’a göndereceğiniz ürünler için doğru firmayı tercih ettiğiniz taktirde mallarınızı en kısa sürede ve en güvenli biçimde iş ortaklarınıza ulaştırabiliyorsunuz. Saygınlar Nakliyat 2000’li yılların başından bu yana sektörde hizmet veriyor ve iki ülke arasında düzenli olarak yük taşımacılığı yapıyor.

Herkese hitap edebilmek adına firma, birden çok Arnavutluk nakliye türünü tercihe sunuyor. Yüklerinizin miktarına, cinsine ve özelliklerine göre Arnavutluk parsiyel nakliye, Arnavutluk frigo nakliye, Arnavutluk ağır nakliye, Arnavutluk komple nakliye gibi alternatifler arasında seçim yapabiliyorsunuz.

Geniş araç filoları ve uzman ekipleri sayesinde sizin için en ideal tahsisi yapıyor, bütün süreci planlıyorlar. Aklınızdaki soruları cevaplıyorlar ve son alıcıya kadar yüklerinizin güvenle ulaşmasını sağlıyorlar.

Arnavutluk Frigo Nakliye

Türkiye ile Arnavutluk arasında pek çok farklı sektörde, farklı düzeylerde ticaret yapılmaktadır. Bu kapsamda zaman zaman bazı yüklerin sabit ısıda taşınması gerekmektedir. Saygınlar Nakliyat Arnavutluk frigo nakliye uygulamasıyla soğuk zincirde taşınması gereken yüklerinizi başarıyla taşıyor.

Arnavutluk frigo nakliyede özel tasarlanmış araçlarını kullanıyorlar ve araçlarının ısıları -26 ila 18 derece arasında yükünüzün özelliklerine göre ayarlanabiliyor. Böylece taze sebze, meyve, dondurulmuş gıda, sağlık ürünleri, medikal ürünler, süs bitkileri gibi her çeşit yük taşınabiliyor.

Frigo nakliye ile taşınması gereken yüklerinizi Türkiye’nin her neresindeyseniz oradan teslim alıyorlar ve gümrük işlemlerinden sonra doğrudan Arnavutluk’taki son alıcıya doğru harekete geçiliyor. Yol durumuna ve hava koşullarına göre teslimat süreleri değişse de 3-4 gün içerisinde teslimat yapmayı başarıyorlar.

Arnavutluk Parsiyel Nakliye

Arnavutluk’a gidecek yükler her zaman bir araç dolusu olmayabiliyor. Bu nedenle parça yük taşıması yapmak gerekebiliyor. Saygınlar Nakliyat Arnavutluk parsiyel nakliye uygulamasıyla yüklerinizin miktarı her ne olursa olsun Arnavutluk’taki alıcılara ulaştırmanıza yardımcı oluyor.

Parça yüklerinizi depolarında topluyorlar ve depolarından haftanın belli günlerinde Arnavutluk’a doğru harekete geçiyorlar. Ülkeye giriş yapan araçlar başta başkent Tiran olmak üzere hemen bütün şehirlere dağıtım yapabiliyorlar.

Tirana, Korca, Berat, Milot, Kaç, Shkodra, Kavaja, İşkodra, Kukes, Butrint, Pogradec, Fier, Saranda, Durres, Kruja, Elbasan, Lezha dahil bütün adreslere ulaşabiliyorlar. Türkiye, Yunanistan, Arnavutluk güzergahını kullanıyor, her zaman en hızlı ve en güvenli biçimde son alıcıya ulaşmaya çalışıyorlar.

Arnavutluk Nakliye hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için:

https://www.sayginlarnakliyat.com/arnavutluk-nakliye

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri