Araban nerenin ilçesi?

Gaziantepspor Başkanı ve Kalespor Onursal Başkanı Mutlu Özpineci, amatörde hakem hataları olduğunu ve Arabanlı taraftarların yaptıklarına sert tepki gösterdi.

Bu soruyu Gaziantep Kalespor Onursal Başkanı Mutlu Özpineci sordu. Özpineci, Araban Belediyespor ile Kalespor arasında oynanan maçta sahada futbolcular tribünde taraftarların ağza alınmayacak küfürler ederek Gaziantep'e karşı hakaretlerde bulunduklarını söyledi. Süper Amatör kümede oynanan bir maçta bunların olmaması gerektiğini dile getiren Mutlu Özpineci, "Yıllarca kulüp yönetimlerinde yer aldım. Gaziantepspor kulüp başkanlığı yaptım ama hiçbir yerde şehrimiz için bu kadar küfür edilmedi. Ben şimdi soruyorum, Araban hangi ilin ilçesi. Gaziantep'e karşı neden bu kadar agresif olmuşlar. Tabi bunu tüm Araban'a bağlamamak gerekiyor. Orada tribünde ve sahada bulunanlar bunu yaptı. Maçı izleyen protokol ise buna neden ses çıkarmadı merak ediyorum. Bir maç kazansan ne olur, kaybetsen ne olur. Noldu Araban bu maçla şampiyon mu oldu. Bu işin rövanşı var. Gaziantep deplasmanı var. Kalespor olarak en iyi transferleri yaptık. En iyi kadroyu kurduk. Ben takımımızın futbol oynayarak ve centilmence hedefine ulaşacağına inanıyorum"dedi.

Mutlu Özpineci, hakemlerin son haftalarda maçları idare edemediğini de sözlerine ekleyerek, "Gaziantep ASKF'ye buradan çağrıda bulunuyorum. Hakemlerimiz verdikleri ve vermedikleri kararlarla kulüplerin canını yakıyor. Araban'da yaşanan bu tatsız olaya ASKF'nin el atmasını istiyorum. Böyle çirkeflik yaparak şampiyon olsalar ne olur ki. BAL ligine gittikleri gibi geri geliyolar. Dilerim bu tür olaylar bir daha yaşanmasın"diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri