Basın ilandan birleşme çağrısı

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, Gaziantep’te yerel basın temsilcileriyle buluşarak, sektörün gelişmesine yönelik istişarelerde bulunarak, “Yerel basın gerçekten demokrasinin en önemli gücüdür. Yerelden dünyaya açılan bir güçtür. Biz, bir çok ilde yaptığımız toplantıda ekonomik sorunlardan dolayı sıkıntı yaşayan gazetelerin birleşmesini çok istiyoruz. Bir çok ilde birleşme modelleri vardır. Başarıyla gidiyor. Eğer, gazeteler menfaatlerini görmese bizim yapacağımız birşey yok” dedi.

KİMLER KATILDI?
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran adeta Gaziantep’e çıkarma yaparak toplantının 35.’sini Gaziantep’te yaptığını ve bunun yanı sıra Basın İlan Kurumu İnsan Kaynakları Müdürü Engin Öztürk ve Gaziantep Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Haşim Poyraz katıldı. Gaziantep’teki resmi ilan alan tüm gazetelerin sahipleri ile ilçe basın temsilcileri eşlik etti.

DJİTAL DÖNÜŞÜME AĞIRLIK VERİN TAVSİYESİ
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, iletişim çağında bulunduklarını ve teknolojinin her zaman arttığını, bu nedenle “Gazeteler kendilerini yenilemezse ve dijitala dönüşmezse ileriki zamanlarda büyük sorunlar yaşayacağını” vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri