Sedat Peker Gaziantep Milli Eğitimi’ni karıştırdı Yasin Tepe ne yapıyor?

Gaziantep’e yaklaşık bir yıl önce Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Yasin Tepe, Gaziantep’te hem Mehmet Rüştü Uzel, hemde İslahiye’de öğretmenin öğrencisine dayak atmayla ilgili skandallar gündeme gelmesine rağmen sessizliğini koruyor.

VARAN 1 : DAYAKÇI ÖĞRETMEN
Gaziantep’in İslahiye ilçesi’de Anadolu Lisesi’nde Felsefe öğretmeni M.Y. tarafından sınıfda darp edilen öğrenci Türkiye’nin gündemine yerleşmesine rağmen Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’nin sessiz kaldığını ve ancak Gaziantep valiliği, dayakçı öğretmenin açığa alındığını açıkladı.

VARAN 2 : ÖĞRENCİLER, SEDAT PEKER’İN ARKADAŞININ MAHKEMESİNE GÖTÜRÜLMÜŞ
Yine Gaziantep’te ikinci skandal olarak yaşanan Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 150’ye yakın öğrenci beden eğitimi öğretmeni tarafından derse girmeden Nizip’e götürüldü. Nizip’te Sedat Peker’in yakın arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişinin mahkemesine götürüldüğü ve Polis’in farketmesi sonucu olay ortaya çıktı. Buna rağmen Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe yine sessizliği tercih ederken valilik bu ilgili öğretmeninde açığa alındığını belirtt

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri