Yok böyle bir şey… Akınal’ın Gaziantepspor hamlesi şaşırttı

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, 17.08.2021 tarihinde Marka Tescile başvuru yaparak Gaziantepspor ismini almak istedi. Şahsi olarak böyle bir girişimde bulunan Akınal’ın neden böyle bir yol izlediği merak edildi.

Son aylarda şehirde Gaziantepspor ateşi yeniden alevlenirken taraftarlar Gaziantepspor’a sahip çıkılmasını ve bu kulübün yaşatılmasını isterken, Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal’dan kulübün ismini ve markasını satın almayla ilgili hamle geldi. Akınal’ın şahsi olarak Gaziantepspor markasını almak üzere marka tescile başvuru yaptığı ortaya çıktı. Akınal’ın şahsi olarak başvuru yapmasına tepkiler artarken neden böyle bir hamle yaptığı merak edildi. Gaziantepspor’un geleceğinin kurtulması ve geçmişe dönük haklarının geri verilmesi için mahkeme kararı bulunurken buna rağmen önce tesisin yeri imara açıldı, şimdide Gaziantepspor isminin alınması için harekete geçildi. Cevdet Akınal’ın şahsi olarak Gaziantepspor ismini almaya kalkması kafaları karıştırdı. Akınal’ın 17.08.2021 tarihinde marka tescile başvuru yaparak Gaziantepspor markasını almak istedi.
Gaziantep Futbol Kulübü’nün ise bu işin neresinde olduğu merak edilirken, bu olayı öğrenen taraftarlar, “Cevdet Akınal şahıs olarak neden Gaziantepspor markasını almak istiyor. Bir türlü anlam veremedik. Gaziantepspor kimsenin babasının malı değil. Bu şehrin kulübü, bu şehrin markası. Marka Tescilde böyle bir başvurunun olması bizleri şok etti” ifadelerine yer verdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri