Nataša Čikiriz Merinosspor’da

Kadın voleybolunun başarılı takımı Merinos Kadın Voleybol takımı ilk yabancı transferini gerçekleştirdi. Mavi-beyazlılar Nataša Čikiriz ile sözleşme imzaladılar.

Alt yapısından yetiştirdiği oyuncular ve Türk oyuncularla şuana kadar ligde mücadele eden Merinos gelecek sezon kadrosunda yabancı oyuncuya yer verecek. Mavi-Beyazlılar, Nataša Čikiriz ile anlaşma sağlarken böylece ilk yabancı transferini yapmış oldu.
Merinos voeybol takımı 1.95 boyunda ve pasör çaprazı mevkiinde Oynayan 1995 doğumlu Nataša Čikiriz ile sözleşme imzaladı.
Kariyerine 2011 yılında Sırbistan’ın Zok Klek takımında başladı. 2015 sezonunda Polonya, 2017 sezonunda Almanya’nın Sc Potsdam takımında kariyerine devam eden oyuncu, 2018 yılında ülkesi Sırbistan’da 2019 yılında ise taiwan liginde kariyerine devam etti. 2020-2021 sezonunu Romanya süper liginde geçiren oyuncu Sırbistan A milli takımı ve alt yas kategori milli takımlarında yer alarak bir çok başarılara imza attı,
Merinos Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Ali Bağcı, ilk kez bir yabancı oyuncu olduklarını ve güçlü bir ekip oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, “uzun araştırmaları neticesinde Nataša Čikiriz’in transferini tamamladık. Bu oyuncunun takımımıza katkı sağlayacağını ve renk katacağına inanıyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri