En Güncel Gitar Akorları Arşiv Sitesi Akorlar.com

Ücretsiz gitar eğitimleri arayan gitar tutkunlarının uğrak adresi olan akorlar.com sitesinde tamamen ücretsiz sunulan en güncel akorlar sayesinde ücretsiz gitar eğitimleriniz daha hızlı bir şekilde ilerleyecek.

Gitar çalmak isteyen kişilerin öncelikli yapmak istedikleri şey bir an önce sevdikleri parçaları çakmaktır. Fakat bu bazı şarkılarda oldukça zordur. Bazı akorlar yeni başlayanlar için tecrübe ister. Parmakların gitar üzerindeki basılımı zor olan bareli akorları çalabilmek zaman alacaktır. En sevdiğimiz barış manço akor ve şarkı sözlerine ulaşmak için siteye girerek kolay olanlardan seçerek çalmaya başlayabilirsiniz.

Akorlar.com işte tamda burada devreye girip yeni gitar tutkunlarının imdadına yetişiyor. Basit gitar akorları ile çalınan şarkıların akorlarının bulunduğu hazır repertuar lar sayesinde arka arkaya basit şarkılardan istediklerinizi seçerek hem şarkı çalabilme isteğinizi gerçekleştirmiş olacaksınız hemde gitar çalma konusundaki tecrübelerinize başlamış olacaksınız.

Akorlar.com akor sitesinde eğitimlerinizi tamamlarken bir yandanda şarkılarınızı kayıt almayı unutmayın. Neden mi? Çünkü coverlar bölümünden söylediğiniz şarkıları binlerce müzik severle buluşturarak moral depolayabilirsiniz. Cover gönder bölümünden çalıp söylediğiniz şarkıları mutlaka göndermelisiniz. En çok gönderilen coverlar arasında bulunan Gökhan türkmen akor ve sözlerinin bulunduğu coverlardan başlayabilirsiniz.

Çalmayı sevdiğiniz şarkıları hazır repertuarlar içerisinde bulamadıysanız sakın dert etmeyin. Repertuar oluşturma özelliği sayesinde en sevdiğiniz şarkıları bir arada toplayarak farklı tarzlardaki repertuarlarınızı oluşturabilirsiniz. Bu özellik sayesinde dakikalarca hangi şarkı arkasına ne çalsam diye düşünmek zorunda kalmayacaksınız. Seçtiğiniz şarkıları istediğiniz sıralamaya sokarak ard arda çalmanız mümkün.

Peki diyelim ki kendi repertuarlarınızı oluşturdunuz. Tam şarkıları çalmaya başlayacaksınız bir baktınız ki şarkının ses tonu size uygun değil. Akorlar.com sitesi varken bunuda dert etmenize gerek kalmayacak. Seçmiş olduğunuz şarkıların ses tonlarını kendi sesinize göre transpoze etmeniz mümkün olacak. Bu sayede her şarkıyı kendi ses tonunuza göre çalıp söyleyebileceksiniz.

Akorlar.com her gitarist için güncel gitar akor arşividir. Hergün ziyaret etmeyi ve en yeni çıkan parçaların akorları ile buluşmayı unutmayın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri