Gaziantep FK’nın maliyeti Hatayspor’un iki katı

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, geçtiğimiz günü Gaziantep Futbol Kulübü ile oynadıkları maçın ayrıntılara değinerek, “Herşey para demek değil. Takım olacaksınız. Gaziantep’in maliyeti bizim iki katımız. Ama, daha ahenkli olan taraf bizdik” dedi.

Süper Lig’in gol kralı Boupendza ile ilgilenen iki ciddi kulüp olduğunu aktaran Başkan Lütfü Savaş “Boupendza konusunda şu anda net bir gelişme yok. Görüştüğümüz kulüpler var ama bir tanesinde daha ileriye gittik. Olur olmaz bilmiyorum, ama bizim futbolcumuz değerli. Değerinin karşılığını veren takımla anlaşmak isteriz. İki ciddi kulüp var, biri Avrupa’dan biri Orta Doğu’dan. Görüşmeler devam ediyor, olup olmayacağı net değil. Bizim istediğimiz 8 milyona yakın bir rakam” cümlelerine yer verdi.
Başkan Savaş, amaçlarının Hatay’da sporu ve spora gönül vermiş insanları kalkındırmak olduğunu hatırlatarak, “İki gün önce Gaziantep ile maç yaptık, baktığınız zaman onların maliyeti bizim iki katımız. Her şey para ile ölçülmüyor, demek ki ahenkli bir takım kurmuşuz. Yeni bir heyecanla cumartesi günü başlayacak. Giden, kalan, yeni transferlerimiz oldu. Biz geçen seneki gibi başarılı olmak için takım kurduk. Günahı sevabı ile başımızın tacı olacak bir takım. Takımımızı diğer amatör branşlara şemsiye olacak şekilde, şimdilik dört tane takımımızı, Hatayspor’un branşları olacak, bünyemize aldık ve bu artarak devam edecek. Amacımız Hatay’da sporu ve spora gönül vermiş insanları kalkındırmak, sevindirmek ve Hatay halkının gülümsemesine katkı sağlamaktır” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri