Gaziantep’te 37 mahalle muhtarlığı kaça düştü?

Gaziantep’te genellikle ilçe belediyeleri daha iyi hizmet verebilmek için 37 mahalle muhtarlığında birleştirme yaparak bu sayıyı 12’ye düşürdüğü öğrenildi.

Gaziantep’te genellikle ilçe belediyeleri daha iyi hizmet verebilmek için 37 mahalle muhtarlığında birleştirme yaparak bu sayıyı 12’ye düşürdüğü ve böylece 25 mahalle muhtarlığı kapatılmış oldu. 2023 seçimlerinde de 12 mahalle muhtarı olarak seçime gidileceği öğrenilirken, Gaziantep’in Şehitkamil ilçesindeki Fatih, Emek ve Pancarlı mahallesi bir muhtarlığa düşürüldü. Ve bu muhtarlıklar ise Pancarlı Mahalle Muhtarlığı olarak seçime gidilecek.
Daha öncede Mücahitler ve Ulus mahalle muhtarlığı Mücahitler Mahale Muhtarlığı adı altında birleştirme kararı sonucunda yapılan mahalli seçimlerinde Nihat Uçar, Mücahitler Mahalle muhtarlığına seçilirken, Fatih Mahallesi muhtarı Mehmet Fakıoğlu ve Emek Mahalle Muhtarı İsa Alagöz’ün muhtarlıkları kapatılırken ve Pancarlı Mahalle Muhtarı Didem Kalkan’ında muhtarlığı devam edecek. Seçimlere Pancarlı Mahallesi muhtarlığı üç mahalle adına seçime girecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri