Flaş Haber: PTT’den Bayram Öncesi 10 Bin TL Şartsız Kredi

PTT İhtiyacı olan kişilere 10.000 TL verecek ve Şart Aranmayacak, Başvuru Alınmaya Başladı.

PTT üzerinden yapılan resmi duyuru ile birlikte 10 bin tl ihtiyacı olan kişiler başvuru formu doldurarak hemen onay alabilecekler. PTT üzerinden yapılan resmi duyuru sonrasında hemen başvuru ekranı açıldı. acil para ihtiyacı olan kişiler 10 bin tl hemen alabilecek. Bu kampanyaya katılmak isteyenler, online olarak veya SMS atarak başvuruda bulunacaklardır. 

PTT üzerinden yapılan resmi açıklama sonrasında 10 bin tl nasıl başvuru yapılacak merak konusu oldu. Banka belirlediği şartlara göre kişilere hemen onay verecek ve verdiği bu krediyi de 36 ay vadeye kadar bölecek. Başvuru yapan kişiler 36 ay vadeli kredi alabilecek. PTT yaptığı açıklamada bu kredilerin Aktifbank aracılığıyla verileceğini de duyurdu. Buna göre 10 bin tl için başvuru yapacak olan kişiler ilk taksit ödemelerinde 3 ay erteleme yapacakları bu kredileri kullanabilirler. 

Başvuru Nasıl Yapılır?

Başvuru yapmak isteyenler, Aktifbank üzerinden işlem yapacak. PTT ve Aktifbank üzerinden yapılan resmi duyuru sonrasında başvurular hem PTT şubelerinden hemde SMS ve internet üzerinden yapılacak. Başvuru yapmak isteyenler en düşük 18 yaşında olması gerekiyor. Banka kredi notu düşük olsa da onay alınır. Yalnız banka kırmızı kalem listesinde olanlar, onay alamazlar. 

SMS İle başvuru yöntemi...

SMS ile başvuru yapabilirsiniz. Yapmak için cep telefonu üzerinden mesaj atmanız yeterli. SMS kredi başvurusu yapmak için mesaj kısmına Kredi yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numarası yazarak 3050 numarasına gönderin. Yaptığınız başvuru cep telefonu üzerinden TC kimlik numarası ile değerlendirilerek sizlere sonuç verilecektir. SMS ile başvuru yapan kişiler, 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli kredi alabilecek. Onay mesajı geldiğinde banka sizi arayacak ve krediyi nerede kullanmak istediğinizi soracak. Ev adresinizde veya iş adresinizde bu krediyi kullanabileceksiniz. Dileyen kişilerde PTT üzerinden bu kredileri kullanabileceklerdir. PTT kredisi almak için size en yakın PTT şubesine giderek, kimlik vermeniz yeterli olacaktır. Aktifbank kredi başvuru formunu doldurduktan sonra, kredi onayı verilecek ve bu onaya göre krediniz hemen kullandırılacak. 3 ay ertelemeli verilecek bu kredilerde, toplamda 36 ay vadeli işlem yapılacak. PTT üzerinden emekli maaşı alan kişiler ise, emekli maaşlarına göre kredi kullanmak için SMS atmak istiyorsa, PTT yazıp boşluk bırakıp, TC KİMLİK numaranızı da yazarak 3050 numarasına göndermeniz gerekli. İhtiyaç kredisi başvurusu yapılacak ve değerlendirme sonucu sizlere sunulacak.

PTT İnternetten Kredi


PTT üzerinden ayrıca internet üzerinden de kredi alabilirsiniz. PTT internet kredisi de AKTİFBANK üzerinden veriliyor. Kredi alacak kişiler, belirli şartlara uygun olması ile birlikte, hemen bu kredileri kullanacaklardır. Aktifbank'ın bu kredi için yaptığı site nkolaykredi.com.tr adresi olmaktadır. Sizlerde bu adrese girerek, sizlere verilen başvuru formunu eksiksiz doldurursanız, kredi başvuru sonucu hemen sizlere gelecek ve kredinizin onayını alıp almadığını göreceksiniz. PTT internet sitesi üzerinden onay alan kişileri de genel müdürlük arayacak ve bu duruma göre kredi kullandıracaktır. 

Kampanyalar Devam Edecek

PTT yaptığı açıklama sonrasında, kampanyaların da devam edeceğini duyurdu. Sizlerde bu şekilde, PTT üzerinden ihtiyaçlarınızı giderebilecek krediler kullanabilirsiniz. PTT sadece Aktifbank ile değil bir çok özel banka ile de anlaşma yaparak, kendi PTT şubelerinden ve PTT gişelerinden de kredi vermeye devam ediyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri