Gaziantep Fk’ya Tunuslu Sol Bek

Olay Spor’un geçtiğimiz hafta başında “Santrofor ve sol bek imzalıyor” başlığı altında özel olarak duyurduğu ve bu futbolcuların isimlerini kulübün menfaatleri için gizli tuttuğu transferler gerçekleşti. Gaziantep Futbol Kulübü, Paris FC forması giyen Ali Abdi'yi renklerine bağladı. Tunuslu futbolcu bugünden itibaren Bolu kampına dahil olacak.

Süper Lig ekibi Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Paris FC forması giyen Ali Abdi'yi renklerine bağladı. Tunuslu futbolcu ile her konuda anlaşan Gaziantep yönetimi, bu oyuncuyla sol bekteki eksikliği gidermiş olacak.

Ali Abdi, Gaziantep'e transfer oluyor

1 Temmuz ile birlikte serbest durumda bulunan 27 yaşındaki sol bek oyuncusu, geleceğiyle ilgili kararını verdi.
Fransız ekibi Paris FC ile sözleşmesi sona eren Tunuslu sol bek Ali Abdi'nin Gaziantep Futbol Kulübü ile anlaştığı ve imza için Türkiye’ye geldiği öğrenildi.
Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris FC formasıyla oldukça başarılı bir sezonu geride bırakan ve birçok ekibin dikkatini çeken Tunuslu sol bek Ali Abdi, Süper Lig 'e transfer oluyor.

 
Ali Abdi'nin gol ve asist sayısı

Tunuslu sol bek, kariyerinde forma giydiği 173 maçta 23 gol atıp 13 asist yaptı. Abdi, Tunus Milli Takımı formasını da 4 defa terletti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri