Video Haber...Erol Bulut'tan Samimi Açıklamalar

Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, transfer piyasasını iyi araştırdıklarını ve 5-6 transfer daha yapacaklarını söyledi. Kampın iyi gittiğini belirten Erol Bulut, yabancı kuralından sonra yerli futbolcunun değerinin bir kat daha arttığını söyledi.

Bolu'daki Karaçayır Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlı ekibin yeni teknik direktörü Erol Bulut, burada basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Gaziantep'e geçen sezon ligde rakip olduğunu ve takımı analiz ettiğini belirten Bulut, "Bu sene aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Bu zor durumda transfer yapmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yabancı sayısıyla ilgili bir karar çıkardı. Biz de yerli futbolcu konusunda bazı sıkıntılar yaşıyoruz. En az 3 yerli oynaması gerekiyor. Yapacağımız transferleri iyi araştırmamız gerekiyor. İstediğiniz transferleri tam anlamıyla bulamıyorsunuz. O yüzden transfer konusu biraz zaman alıyor." ifadelerini kullandı.
"İnşallah önümüzdeki hafta birkaç transfer daha aramıza katılacak. Takımımız iyi çalışıyor. Hazırlıklara 27 Haziran'da Gaziantep'te başladık. İyi bir gözlem yaptık, takım istekli ve arzulu. Fiziksel olarak aramıza eksik gelen arkadaşlar oldu. Kamp dönemi çalışmak için var. O eksiklikleri gidermeye çalışacağız. Genellikle yağ oranlarıyla ilgili sıkıntılar oluyor. Her takımda olduğu gibi bizde de bazı sıkıntılar var. İstediğimiz noktaya kamp sonunda arkadaşları getirmiş olacağız. Transfer piyasasını araştırıyoruz, birkaç eksik var. 5-6 transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Hazırlık maçları var orada arkadaşları göreceğiz. Ona göre gidenler de gelenler de olacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri