Son Dakika: Gaziantep'in Yeni Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ kimdir? Gaziantep Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yar alan kararnameye göre, 33 ilin emniyet müdürü değişti.Gaziantep Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Resmi Gazete atamasının ardından araştırılan isimleri arasında yer alıyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’e atadığı Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’u kendisi seçti.

Cengiz Zeybek’in emekli olmasından sonra iki aydan buyana bir türlü Gaziantep’e atanmayan emniyet müdürlüğüne sürpriz bir isim olan Şırnak Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ atandı. Başbuğ’un atanması Gaziantepliler tarafından takdirle karşılanırken yeni emniyet müdürünün bir hafta içerisinde göreve başlayacağı öğrenildi.

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ SİVAS’LI


Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne Şırnak Emniyet Müdürlüğü’nden atanan Mustafa Emre Başbuğ, aslen Sivas Divriğ 1971 doğumlu olduğu evli ve iki çocuk babası olduğu ve mezun olduğu okulda Polis Akademisi ve Uluslararası ilişkiler mezunu olduğu ifade edildi.

GAZİANTEP’E HİZMET HEDEFLİYOR


Polis müfettişliğinden sonra ilk emniyet müdürlüğüne Şırnak’ta başlayan ve yeni kararnamede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan özel seçtiği Mustafa Eme Başbuğ, polis ve vatandaş işbirliğinde çok etkili bir isim olduğu ileri sürüldü. Emniyet Müdürü Başbuğ, kapısının da 24 saat Şırnak’ta açık olduğu gibi burada da Gaziantepli vatandaşların hizmetinde olacağı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri