Son Dakika..Gaziantep'te Çatışma...Gaziantep'te iki grup arasında silahlı çatışma

"Gaziantep'te, otomobillerle mahalleye gelen iki grup arasında çatışma çıktı. Yaşanan olayda 2 kişi silahla vurularak ağır yaralandı. Polis olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı."

HABERİN VİDEOSU


Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Selimiye Mahallesi'nde karşı karşıya gelen husumetli iki grup tartışmaya başladı. Kısa süre sonra kavgaya dönüşen tartışmada silahlar çekildi. Süleyman T.’nin ve Muhammed Y.Ş.’nin ağır yaralandığı olay sonrası kavgaya karışanlar kaçtı. Olay sonrası polis ekipleri tarafından kavganın çıktığı mahallede inceleme başlatıldı. Olayı gören parkta oynayan çocuklar ise korku dolu anları anlattı. İki grup arasında önce tartışma çıktığını sonra da pompalı tüfekler ve tabancalar ile birbirlerine sıkmaya başladıklarını anlattı.
Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Silahlı kavga akşam saatlerinde Selimiye Mahallesi'nde meydana geldi. Otomobillerle parka gelen husumetli iki grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma tabanca ve av tüfeklerinin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Çıkan arbedede 2 kişi, kimin ateşlediği bilinmeyen kurşun ve saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı Süleyman T., ve Yaşan Ş., kişi sağlık ekiplerince kentteki hastanelere götürüldü. Polis olayın ardından kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri