Gazişehir ile Denizlispor 20. Randevuya çıkacak

Gazişehir ile Denizlispor 20. Randevuya çıkacak

Spor Toto 1. Lig'in 18. Haftasında Gazişehir ile karşılaşacak olan Denizlispor güçlü rakibiyle daha önce 19 kez karşılaştı. Yeşil siyahlılar bu maçlarda 8 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı.

İkinci yarının ilk karşılaşmasında Gazişehir'e konuk olacak olan Denizlispor rakibiyle 20. kez kozlarını paylaşacak. Geri kalan 19 karşılaşmada rakibine 8-7 üstünlük kuran yeşil siyahlılar 4 karşılaşmadan 1 puan çıkarttı. Bu karşılaşmalarda 24 gol Horoz kalesinde 21 gol gördü.
GAZİŞEHİR'DE HOROZ ÜSTÜN
Yeşil siyahlılar Antep deplasmanına 8 kez çıktı. Yeşil siyahlılar bu karşılaşmada 4 galibiyet aldı. Gazişehir 3 kez kazanırken, 1 karşılaşmada berabere sonuçlandı. Horoz rakip filelere 11 gol bırakırken kalesinde 8 gole engel olamadı.

GEÇEN SEZON AKYÜZ SAHNE ALMIŞTI!

Horozlar Gazişehir'e karşı en farklı galibiyetini 2-0'lık skorla aldı. Denizlispor geçtiğimiz sezon Mehmet Akyüz'ün golleriyle deplasmanda 2-0 kazanmıştı. Gazişehir'de Denizlispor'u deplasmanda 2015-2016 sezonunun son haftasında 5-2'lik skorla mağlup etmişti. Sezonun ilk yarısında Denizli'de oynanan karşılaşmayı Gazişehir, Mehmet Erdem Uğurlu'nun 78. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri