Sumudica: "Fenerbahçe'nin teknik direktörü olsam..."

Süper Lig'in 13. hafta maçında Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Marius Sumudica, TRT Spor'da Fenerbahçe maçı hakkında konuştu.

"Türk futboluna saygı duyuyorum"
Türk oyuncuları oynatmaya özen gösterdiğini vurgulayan Sumudica, "Bu ligde sevmediğim bir şey, 1 puanın çok değersiz olması. Galibiyet alınca verilen primle berabere kalınca verilen prim arasında uçurum var. Belki 1 puan sizi şampiyon yapabilir. Türk futboluna saygı duyuyorum, bu yüzden Türk oyuncuları oynatma ihtiyacı hissediyorum." dedi.

"Fenerbahçe'de 3-5-2 oynatmam"
Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalar yapan Sumudica, "Fenerbahçe maçı zor olacak. Biz de yaklaşık 1 senedir evimizde kaybetmiyoruz, en son Fenerbahçe'ye kaybetmiştik. Benim rakibim ailemden biri olsa bile sahaya kazanmak için çıkarım. 3-5-2 sistemine hayran değilim. Oyuncularım bu sisteme uygun. Mesela Fenerbahçe hocası olsam 3-5-2 oynatmam takıma." ifadelerini kullandı.

Gaziantep FK'dan ayrılacak mı?
Gaziantep'te kalıp kalmayacağı hakkında da konuşan Sumudica, "Başarıya aç biriyim. Kafalarımızdaki proje uyuşursa devam etmek isterim. Belki de Gaziantep'teki son yılım olacak, bilemeyiz. Pazarlıklar olacak. Bana paracı hoca diyorlar ama para düşkünü olsaydım Türkiye'de değil, Körfez ülkelerinden birinde olurdum." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri