Gaziantep’li taksici neden öldürüldü?

Gaziantep’li taksici neden öldürüldü?

Son günlerde genellikle Gaziantep’li taksiciler anlaşılmaz bir nedenden dolayı sürekli tartışmalar yaparak birbirleriyle kavga ettikleri ve daha sonra da tartışma sonunda taksiciler birbirlerini öldürdükleri belirtildi.
OLAY NASIL OLDU?
Aynı durakta taksicilik yapan Mahmut Ö. ile arkadaşı arasında nedeni belli olmayan tartışmanın aniden kavgaya dönüşmesi sonrası yakın arkadaşının tabancasından çıkan kurşun yarasıyla kanlar içinde yere yığıldı.
112 Acil Servis ekiplerince 25 Aralık devlet hastanesine kaldırılan Mahmut Ö. Acil serviste yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Burda yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamayan genç taksici yaşama veda etti.
Çok yakın arkadaşının kurşunlarına hedef olan taksicinin cenazesi hastaneden alınarak Adli Tıp Kurumuna getirildi. Yapılan otopsinin ardından cenaze yakınlarına teslim edildi. Sokak ortasında arkadaşı tarafından acımasızca öldürülen taksicinin cenazesi Cuma günü Yeşilkent Mezarlığında kılınacak ikindi namazından sonra defnedileceği öğrenildi. Olayla ilgili polisin çok yönlü soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri