BÜYÜKEKŞİ NEDEN BIRAKIYOR?

Sezon başında Adil Konukoğlu’ndan bayrağı devralan ve “Bir yıl buradayım” diyen Mehmet Büyükekşi’nin lig bitmeden “Sezon sonu yokum” demesi şaşkınlık yarattı. Sezon başından buyana pek mutlu olmadığı gözlenen Büyükekşi’nin ve 17 kişilik icra kurulunun sezon sonunda görevinden ayrılması beklenirken son kararın önümüzdeki haftalarda alınacağı öğrenildi. Mehmet Büyükekşi ve ekibinin bu süreçte rahat çalışamadığı ileri sürüldü.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin sezon sonunda bırakacağını açıklamasından sonra gözler kulübün durumuna çevrildi. Ligin bitimine 8 maç kala böyle bir açıklamanın yapılması Kırmızı-Siyahlı kulüpteki sıkıntıların büyük olduğunu ön plana çıkardı.

BÜYÜKEKŞİ MUTLU DEĞİL
Gaziantep FK’nın başına sezon başında gelen Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin geldiği ilk günden buyana rahat olmadığı ve mutlu olmadığı ileri sürüldü. Büyükekşi’nin sezon sonunda kesin bırakması beklenirken “Ben bir yıllığına geldim, sezon sonu bırakıyorum. Gaziantep’ten bir başkan çıkacaktır” demesi dikkat çekti. Büyükekşi’nin mutlu olmadığı görülürken görevi bırakmaya hazırlandığı görülüyor.

KONGRE BU AY İÇİNDEYDİ AMA!
Gaziantep FK’da normal kongrenin Haziran ayı içerisinde yapılması planlanıyordu. Mehmet Büyükekşi, bu kongrede görevi bırakmaya hazırlanırken liglerin ertelenmesi sonrasında kongrenin de ileri bir tarihe ertelenmesine neden oldu. Gaziantep Futbol Kulübü’nün kongresinin 8 maç sonra yapılması bekleniyor. Bu 8 maçlık süreçte Büyükekşi’nin durumu belirsizliğini korurken sezon sonu görevi kime teslim edeceği ise merakle bekleniyor.

RAHAT ÇALIŞAMADI MI?
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığı’na sezon başında gelen ve “Gaziantep’i sporda en iyi yere getireceğiz. Bunun için üzerimize düşen ne varsa yapacağız” açıklamalarına rağmen bırakacağını açıklayan Mehmet Büyükekşi’nin çevresine ve arkadaşlarına “Rahat çalışamıyoruz. İstediğimiz gibi olmadı. Benim rahatsızlık geçirmemde bunun tuzu biberi oldu. Yönetim olarak elimizden geleni yaptık ama, bir türlü rahat bırakılmadık” dediği ileri sürüldü.

MEVCUT YÖNETİCİLER NEREDE?
Mehmet Büyükekşi’nin icra kurulunda yer alan yönetim kurulu üyelerinin bir çoğunun kulüple ilgilenmemesi de dikkatlerden kaçmıyor. Şu ana kadar sadece Müslüm Özmen ile Mahsum Altunkaya’nın kulüple ilgilendiği gözlenirken diğer icra komitesindeki yöneticiler, Cihat Koçer, Yusuf Demsoy, Sedat Özdinç, Samet Bayrak, Erhan Özmen, Mesut Çakmak, Tuncay Yıldırım, Ahmet Fikret Kileci, Cevdet Akınal, Gürkan Tural ve Hayrullah Kubba’nın bir süredir kulüpten uzak durmaları da dikkatleri çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri