BORAY DAİ AFYON’DAN UMUTLU

Gaziantep Basketbol takımının Genel Menejeri Boray Dai, ligin ilk haftasında karşılaşacakları Afyon Belediyespor maçına hazır olduklarını söyledi. Hazırlık döneminin geride kaldığını ve takımın kazanma arzusunun yüksek olduğunu dile getiren Boray Dai, hedeflerinin galibiyet olduğunu açıkladı.

KAMP ÇOK İYİ GEÇTİ
Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda Afyon Belediyespor ile karşılaşacak olan Gaziantep Basketbol Genel Menajeri Boray Dai, sezon öncesi iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve lige hazır olduklarını belirterek, "Yeni sezon öncesi kamp dönemlerinde katılmış olduğumuz hazırlık turnuvalarında iyi sonuçlar aldık. Fakat bunları ölçü olarak görmemek gerekir. Bizim için bu dönemde önemli olan oyuncularımızın kazanma arzusu ve saha içinde verdikleri mücadeleydi” dedi.

AFYON MAÇI ZOR OLACAK
Gaziantep Basketbol Genel Menejeri Boray Dai, Afyon Belediyespor ile deplasmanda oynayacakları maçın önemine değinerek, “Ligin ilk haftasında konuk olacağımız Afyon takımı geçtiğimiz sene adından sıkça söz ettiren bir takımdı. Kendi evlerinde önemli galibiyetler aldılar. Rakipler için her zaman zor bir deplasman olmuştur. Sezonun ilk maçı olması sebebiylede iki takım içinde heyecan verici bir karşılaşma olacağını düşünüyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri