ePttAVM, gıda ürünlerini internette satacak

ePttAVM, gıda ürünlerini internette satacak

ePttAVM, Tarım Kredi Kooperatifleriyle gıda zinciri kurarak yaklaşık 700 ürünün internetten online satışını yapacak.

Tanzim ürünlerini internet üzerinden vatandaşa ulaştıran ePttAVM, şimdi de Tarım Kredi Kooperatifleriyle gıda zinciri kurarak yaklaşık 700 ürünün internetten satışını yapmaya hazırlanıyor.

İki kurum, yeni kurulacak sistem üzerinde görüşmelere başlarken, imzalanacak protokolle, Tarım Kredi Kooperatifleri'nin üreticiden direkt aldığı ürünler ePttAVM'nin internet sitesi üzerinden satışa sunulacak.

Yeni Asır'da yer alan habere göre; Sipariş verilen ürünler, en geç iki gün içerisinde tüketiciye ulaştırılacak. 31 Mart seçimlerine giderken her alanda saldırıya maruz kalan hükümetin, meyve sebze fiyatları üzerinden vatandaşa çekilen operasyonu bozmak için kurduğu tanzim satışlarda yeni bir aşamaya geçiliyor.

ŞU ANDA VAR OLAN TANZİM NOKTALARI KALDIRILACAK

İstanbul ve Ankara'da kurulu tanzim noktaları kaldırılarak mobil tanzim uygulamasına geçilirken, uygulamanın e-tanzim ayağında ise yeni bir modelin üzerinde çalışıldığı öğrenildi.

81 İLE HİZMET SUNULACAK

E-tanzim uygulaması yalnızca İstanbul ve Ankara'da hayata geçerken yapılan çalışma ile sistemin 81 ile yayılması sağlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri