Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olmak Çok Kolay!

Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olmak Çok Kolay!

Ülkemizdeki ekonomik durum ve ev fiyatlarının yüksek olması orta ve dar gelirli ailelerin ev sahibi olmasını zorlaştırıyor. İnsanlar ev sahibi olabilmek için çok uzun yıllar kredi faizi ödemek ve sadece alacakları küçük bir evi ödemek zorunda kalıyor. Ev sahibi olmayı kolaylaştırmak için geliştirdiğimiz taksitle peşinatsız ve faizsiz kira öder gibi ev sahibi olma projemiz sayesinde pek çok insan artık yüksek faiz oranlarını ödemek zorunda kalmıyor. Bu sayede artık insanlar çok daha kolay bir şekilde ve zorlanmadan ev sahibi olma imkanı yakalıyor.

Birikimevim’den Yüksek Banka Faizlerine Çözüm

Ülkemizde konut fiyatlarının birden yükselmesi ve konut faizleri oranlarının önlenemez artışı üzerine insanlar ev alamaz duruma geldi. Bu nedenle yepyeni bir sistemle orta ve dar gelirli ailelerin normal kira öder gibi faizsiz ve peşinatsız ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmelerini sağlayacak Birikimevim kira öder gibi ev sahibi olmak projesini ortaya çıkardı. Bu sistem sayesinde pek çok insan, kira öder gibi kendi evini ödeyerek kendi bütçesine göre ayarladığı taksitlerle kolaylıkla ev sahibi oluyor.

Birikimevim Taksitle Ev Alma

Birikimevim ile ev almak artık çok kolay. Herkes bu sistemde kendisine göre bir ödeme planı düzenleyebilir ve istediği yerden çok daha kısa bir süre içinde ev sahibi olma imkanı bulabilir. Gün mantığı ile işleyen bu sistemde yer alan yatırımcılarımız arasında ihtiyaç ve hayal ettikleri ev fiyatına göre gruplandırmalar yapıyor ve düzenli aralıklarla kura çekerek şanslı ev sahibini seçiyor ve hayalindeki evi bulması için zaman tanın.

Şanslı ev sahibi seçtiği evi bize bildirdikten sonra ise bilirkişi marifeti ile evin değerini belirleyerek parayı teslim ediyoruz. Aynı zamanda kirada oturan katılımcılarımız ödemelerde zorlanmasın diye kirada oturduğu sürece daha az miktarda taksit ödeyip ev satın alıp içine girdiği zaman artık kira ödemeyeceği için kendine göre taksitlerini düzenleyerek daha yüksek miktarda ödeme yapabilir. Tüm bu imkanları ve çok daha fazlasını size sunacak olan birikimevim ile siz de en kısa süre içinde ev sahibi olabilir, bir ev parası kadar da faiz ödemekten kurtulabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri