GAZİANTEP FK, FRENE BASTI

Süper Lig’de 11 maç geride kalırken ligin yeni takımı Gaziantep Futbol Kulübü, ilk 6 maçta yakaladığı istikrarlı yükselişini son 5 maçta gösteremedi. Kırmızı-Siyahlı takımın son 5 maçta 1 kez kazanabilmesi herkesi şaşırtırken gözler ilk yarının son kalan maçlarına çevrildi. Teknik Direktör Sumudica ise ilk yarıda toplayabildikleri kadar puan toplayacaklarını söyledi.

Galatasaray yenilgisiyle 11. haftayı geride bırakan Gaziantep Futbol Kulübü, ilk 6 maçlık çıkışını adeta noktaladı. Son 5 maçta sadece Ankaragücü deplasmanından galibiyetle dönen Gaziantep takımı, bu 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

SUMUDİCA GELECEKTEN UMUTLU
Teknik Direktör Marius Sumudica, yeniden toparlanacaklarını belirterek, “Ligin ilk yarı sonunda ne kadar fazla puan toplarsak o kadar iyi. Eksiklerimiz var, sakatlarımız oldu. Ama kalan 6 maçta en iyi sonuçları almayı hedefliyoruz. Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağımız 6 maç sonunda ilk yarıyı en iyi yerde tamamlamak istiyoruz” dedi.

KİMLERLE MAÇLAR KALDI?
Süper Lig’de ilk yarının bitimine 6 maç kala Gaziantep Futbol Kulübü’nü birbirinden zorlu maçlar bekliyor. Kırmızı-Siyahlı takım oynayacağı maçlardan en iyi sonuçları almak isterken Antalyaspor ile deplasmanda, Denizlispor ile kendi sahasında, Konyaspor ile deplasmanda, Kayserispor ile kendi sahasında, Kasımpaşa ile İstanbul’da ve Malatyaspor ile Gaziantep’te karşı karşıya gelecek.

ARADAKİ FARK FAZLA DEĞİL
15 puanla 9. sırada yer alan Gaziantep Futbol Kulübü, ilk haftalardaki yükselişini noktalarken üst sıralarla arasında sadece 5-6 puan fark bulunuyor. Bunun aksine alt sıralarda yer alan takımlarla arasında ise 3-4 puan fark bulunan Kırmızı-Siyahlı takımın biran önce toparlanması bekleniyor. 16. sırada ve 11 puanı bulunan Gençlerbirliği ile sadece 4 puan fark bulunurken Gaziantep FK’ya kalan 6 maçta büyük iş düşecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri