Filiz: Darbenin her türlüsüne karşıyız

Filiz: Darbenin her türlüsüne karşıyız

"İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz, 15 Temmuz Darbe Kalkışmasının yıldönümünde bir mesaj yayımladı."

Mesajında darbenin her türlüsüne karşı oldukları vurgusunu yapan Milletvekili Filiz, "Hain darbe kalkışmasının 3.yıldönümünde demokrasi ve milli iradenin muhafazası için şehit düşenleri rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum" dedi.
Milletvekili Filiz mesajında, Türkiye 'nin 15 Temmuz gecesi çok büyük bir badire atlattığını, hain darbe kalkışmasının Türk Milleti'nin fedakarlığı ve cesareti sonucu başarısızlıkla sonuçlandığını kaydetti. Milletin birlik ve beraberliğinin yanında vatanın bütünlüğüne kast edenlerin bu hain ve alçak planlarının milletin bizzat kendisi tarafından boşa çıkarıldığını da dile getiren Milletvekili Filiz, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi :"Millet olarak tarihte yaşadığımız ihanetlerin bir benzerini 15 Temmuz gecesi yaşadık. Türkiye üzerinde hain emelleri olanlar planlarını o gece hayata geçirip, Türk Milleti'ne belki de tarihinin en büyük acılarını yaşatacaklardı. Alçakça planlanan darbe kalkışmasıyla milleti bölüp, vatanı parçalamayı murad edenlerin hevesleri Türk Milleti'nin kahraman evlatları sayesinde kursaklarında kaldı. Kendi açtıkları kuyuya kendileri düştüler. Tuzakları ve hain planları ayaklarına dolandı."
Milletvekili Filiz mesajının sonunda 15 Temmuz'da canlarını feda eden asker, polis ve sivil şehitlere Allah'tan rahmet dilerken, gazileri de minnet ve şükranla andığını sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri