GAZİANTEP FK'DA KAYODE ANTREMANA NEDEN ÇIKMADI?

Süper Lig’in uzadığı şu günlerde Gaziantep Futbol Kulübü’nde yabancı krizi yaşanıyor.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde kiralık olan futbolcular kriz çıkarırken kiralık sözleşmeleri 31 Mayıs itibariyle bitti. Ancak Koronavirüs nedeniyle liglerin ertelenmesi sonrasında bu futbolcularında sözleşmeleri Temmuz sonuna kadar uzatıldı. Fakat Maxim ile Kayode kulüpleri ile olan son iki aylık anlaşmaları nedeniyle sorun çıkardılar.

MAXİM SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Gaziantep Futbol Kulübü’nde Almanya temsilcisi Mainz'den kiralanan Maxim'in sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitti. Liglerin ertelenmesi nedeniyle bu futbolcunun sözleşmesi de Temmuz sonuna kadar uzatıldı. Maxim ise Mainz'den Haziran ve Temmuz aylarındaki alacağından dolayı sıkıntı çıkardı. Bu futbolcu ve Kulübü Mainz 05 ile yapılan anlaşma sonrasında antrenmana çıktı.

KAYODE ANTREMANA ÇIKMADI

Shakhtar Donetsk'ten kiralık olarak transfer edilen Olarenwaju Kayode bugün ki antrenmana çıkmadı. Kulübü ike sözleşmesi Temmuz sonuna kadar devam eden Kayode, iki kulüp arasındaki sorun çözülmediği için antrenmana çıkmadı. Shakhtar Donetsk ile görüşmelere başlayan Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri bu krizi de çözmeye çalışıyorlar.

SÖZLEŞMELERİ BİTİYOR AMA

Avrupa'da futbolcular 12 aylık sözleşme imzalarken Türkiye'de 10 aylık anlaşma yapılıyor. Bu durumda kiralık gelen futbolcular kalan iki aylık alacaklarını asil kulüplerinden alıyor. Maxim ve Kayode ise bundan dolayı sıkıntı çıkardı. Her iki futbolcuda önümüzdeki iki aylık alacaklarının peşine düştüler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri