Kupa Sakıp Özberk'e de gitmeli'¦!

Kupa Sakıp Özberk'e de gitmeli'¦!

İki gündür Gaziantep'te ve spor camiasında kongre, yansımaları, transfer kadar Gazişehir Kulübü Başkanı Adil Konukoğlu ve ekibinin kupayı alarak Gaziantep futbolunun efsane isimlerinden ve artık yaşı 80'ini aşmış evinden çıkamayan Talat Özkarslı yani namı diğer Koçero'nun evine gitmesi, onu kupa ile resim çektirip onore etmeleri müthiş bir vefa örneği oldu. Tüm spor camiası tarafından takdirle karşılandı.
Tabiî ki Talat Özkarslı bu şehrin sporuna her anlamda damga vurmuş önemli bir figür.
Ama bu arada Gaziantep sporunun ve futbolunun hem amatör, hemde profosyonel önemli ismi, fakat daha sonra teknik direktör olarak sadece Gaziantepspor, değil Konya, Bursa, Ankaragücü, Samsunspor, Siirt, Adana Demirspor ve diğer takımlar ile önemli başarılara imza atan Sakıp Özberk aynı zamanda Gaziantepspor'un hem süper ligte, hemde Avrupa'daki başarılarında önemli katkılar sağlamış bir isim. Sakıp Özberk hoca sadece teknik direktör olarak değil, aynı zamanda şimdi teknik adamlık yapıp, yapmayan bir çok isminde hocalığını yapmış bir isim.
Sakıp Özberk hoca şimdi Talat Özkarslı büyüğümüz gibi evinde ve Parkinson hastalığı ile boğuşuyor. Zaman zaman eski arkadaşları, antrenörleri Tüfad'daki meslektaşları ziyaret ediyor.
Bence bu futbol adamına, bu büyük Gaziantepli' yede bu kupa gitmeli ve oda onore edilmelidir.
Çünkü oda ve camiası Mekik'te bu ilgi ve kupayı hak ediyor.
Unutmayın ; Acılar paylaşılınca azalır, sevgiler ve başarılar paylaşınca çoğalır'¦!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri