Güçlü ve alternatifli bir kadro kurduk

Gaziantep Futbol Kulübü asbaşkanı Müslüm Özmen, sezon öncesinde gerçekleştirilen toplantılarda öncelikli olarak kadrolarını koruma kararı aldıklarını dile getirdi. Özmen, bu sezon daha iyi bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını dile getirirken hep birlikte takımın daha başarılı olması için çalışacaklarını söyledi.

Bu kapsamda geçen sezon kiralık olarak kadroda bulunan Alexandru Maxim ve Furkan Soyalp’i bonservisiyle, Muhammet Demir’i de yeniden kiralık olarak kadrolarına dahil ettiklerini aktaran Özmen, “Dolayısıyla kadroyu büyük oranda koruduk diye bakıyoruz. Nitekim gönderdiğimiz oyuncuların büyük çoğunluğu da kadroda geçen sene çok fazla kullanamadığımız, verim alamadığımız isimlerdi. Aslında onlar da kaliteleriyle adlarından söz ettirmiş oyunculardı ama sistemimize uymamıştı.” diye konuştu.İyi bir kadroya sahip olduklarını belirten Özmen, şöyle devam etti: “Yeni transferlerimiz de gönderdiğimiz oyuncular da hocamızla yapılan istişarelerle gerçekleşti. Güçlü ve alternatifli bir kadro kurduk. Bazı oyuncularımızın zamana ihtiyacı var ama kısa zaman sonra adından söz ettiren bir ekip olacağımıza inanıyorum. Geçen sene ligi 8. sırada tamamlamıştık. Bu sezon daha iyi yerlerde olmamız şaşırtıcı olmayacaktır.”
Özmen, taraftarın tribüne gelmesiyle beraber güçlerinin daha da artacağına işaret ederek, “Hep birlikte takımımızın başarısıyla Gaziantep markamızı daha üst sıralara taşıyacağımızdan kimsenin endişesi olmasın.” ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri