Tesettür Abiye Alışverişinde Geniş Ürün Yelpazesi

Tesettür Abiye Alışverişinde Geniş Ürün Yelpazesi

Tesettür giyim, son zamanlarda, seçkin modacıların elinden çıkmış modellerle çok çeşitlenmiş durumdadır. Pantolondan tuniğe, etek ve eşarptan ceketlere kadar tesettür giyim üzerine ihtiyaç duyulan birçok ürün, farklı renk ve modellerle satışa sunulmaktadır. Kadriye Baştürk isimli internet mağazası, tesettür giyim alışverişinde geniş ürün yelpazesiyle hizmet veren güvenilir yapıda bir alışveriş mağazasıdır. www.kadriyebasturk.com isimli online firma, özellikle tesettür abiye modelleri açısından büyük çeşitliliğe sahiptir.

Takım görünümlü simli abiyeler, siyah, lacivert ve kırmızı çeşitleriyle, farklı zevklere yönelik olarak satışa sunulmaktadır. Kuyruklu ve çiçek kemerli dantel abiyeler, indirimli fiyatlarla firma tarafından satışa sunulmaktadır. Kuyruklu ve gül kemerli yakma jakar abiye çeşitleri, haki, bordo, siyah, lacivert ve mürdüm renk seçenekleriyle alıcıların beğenisine sunulmaktadır.

Eteği pileli yakma jakar abiye modeli, şıklığın ve zerafetin simgesi olacak niteliktedir. Tesettür abiye açısından, her zevk sahibinin aradığını bulabileceği Kadriye Baştürk tesettür giyim firmasında, göğsü püsküllü abiye çeşitleri, yine farklı renk ve desenlerle satışa sunulmaktadır. Desenli yakma jakar abiyeler, göğsü inci çakımlı abiyeler ve kabartma desenli brokar abiyeler, tesettür abiye seçiminde karar vermede zorluk çektirecek çeşitliliğe sahiptir.

Üzeri pul payetli eteği şifon abiye modeli, tesettür abiye seçiminde fark yaratmak isteyenlerin en çok tercih ettiği modeller arasında bulunmaktadır. Şifon ve pulpayet kombinli abiyeler, bordo, hardal, mor, fuşya, petrol ve yeşil renkleriyle ihtiyaçlara yönelik olarak satışa sunulmaktadır. Jakar işlemeli abiye, kolyeli kuyruklu abiye ve kabartma desenli abiye çeşitleri, uygun eşarp ve ayakkabı kombiniyle, şık görünümün aracısı olacak niteliktedir.

Düğmeli jakar abiye, inci ve boncuk detaylı abiye, omuz zinciri jakar abiye, eteği A pileli jakar abiye, zırhlı balık abiye, kuyruklu ve çiçek kemerli abiye Kadriye Baştürk firmasında satışa sunulan yeni tesettür abiye modelleri arasında bulunmaktadır. Dantel detaylı simli abiye, incili brokar abiye, zırh detaylı abiye ve tül detaylı desenli jakarlı abiye çeşitleri firmanın çok rağbet gören ürünleri arasındadır. Tüllü desenli jakarlı abiye, tül detaylı simli jakarlı abiye ve tül kombinli örme abiye modelleri de, farklı renkleriyle, farklı zevklere hitap edecek çeşitliliktedir.

Tesettürdunyasi.com.tr, tesettür abiye başta olmak üzere, tüm tesettür giyim ürünleri açısından geniş ürün yelpazesine sahip olmakla birlikte, satışa sunduğu ürünlerin fiyatı da oldukça ekonomiktir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri