SON DAKİKA... Vali Gül'den FETÖ açıklaması! 29 bin kişiye işlem yapıldı

SON DAKİKA... Vali Gül'den FETÖ açıklaması! 29 bin kişiye işlem yapıldı

Gaziantep Valisi Davut Gül, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4.yıl dönümünde kentte FETÖ'den işlem yapılan kişi sayısını açıkladı.
Vali Gül, kentte 29 bin kişiye FETÖ'den işlem yapıldığını, 2 bin 294 kişinin ihraç edildiğini söyledi

Gül, kentte bu yıl düzenlenecek 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında yürüyüş yapılmayacağını duyurdu

Gül, demokrasi nöbetinin dönüşümlü tutulacağını belirtti

Basın toplantısında konuşan Vali Davut Gül, 15 Temmuz Kutlamaları Programını açıkladı.

50 kişilik gruplar halinde nöbet tutulacağını açıklayan Gül, 'Toplu miting olmayacak, tanıtımlar bilbord üzerinden verilecek. Mail adresinden randevü talep edilebilecek'.

İŞTE VALİ DAVUT GÜL'ÜN 15 TEMMUZ MESAJI
Çok Kıymetli Gaziantepli Hemşehrilerim,

15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi, kahraman milletimizin cesareti, onurlu direnişi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliği sayesinde bertaraf edilmiş, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmuştur.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü her yıl tüm vatandaşlarımızın katılımıyla coşku ile anılmaktadır. Ancak içinde bulunduğumuz yılda yaşadığımız COVİD-19 Pandemi sürecinden dolayı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri sosyal izolasyon ve pandemi tedbirlerine dikkat edilerek icra edilecektir.
Bu kapsamda ilimizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda saat 20.00’den itibaren tertip edilecektir.
Demokrasi Nöbeti uygulaması; şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ile STK, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve siz değerli vatandaşlarımızın katılımıyla gruplar halinde dönüşümlü olarak sabah namazından önce okunacak sela ile bitirilerek icra edilecektir.
Söz konusu Demokrasi Nöbeti’nde ben de varım, diyen kıymetli vatandaşlarımız www.valilikprotokol27@gmail.com e-mail adresine bilgilerini ileterek Demokrasi Nöbetçisi olabileceklerdir.

Demokrasi Nöbetçisi olmak isteyen vatandaşlarımızın belirtilen e-mail adresine 12.07.2020 tarihi saat 00.00’a kadar taleplerini iletmeleri gerekmektedir.
İletilen talepler Valiliğimizce değerlendirilerek saat dilimlerine ayrılıp gruplar oluşturulacaktır. Oluşturulan bu grupların bilgileri, vatandaşlarımızın mesajlarında yer alan iletişim bilgilerine ulaştırılacak, her vatandaşımız kendisine ayrılan zaman diliminde Demokrasi Nöbeti’ne iştirak edecektir.

Dünya olarak COVİD-19 Pandemi sürecini bir an önce atlatmak ve bundan sonraki bayram ve anma etkinliklerini daha coşkulu bir şekilde gerçekleştirmek temennisi ile maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak sağlıcakla kalın…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri