GAZİANTEP FK İÇİN TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMA ZAMANI

Süper Lig’de şehrimizi temsil eden Gaziantep Futbol Kulübü için, Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oda başkanları ve sanayiciler ile spor muhabirleri videokonsferansta bir araya geldi. Gaziantep FK başkanı Mehmet Büyükekşi, karınca kaderince herkesin katkı sağlamasını isterten, katılımcılar ise her zaman Gaziantep Futbol Kulübü’nün yanında olduklarını söylediler. Toplantıya OLAY Medya Grubu adına Spor Müdürümüz Mustafa Teke katıldı.

GAZİANTEP FK İÇİN BULUŞTULAR
İki yıldan buyana Süper Lig’de mücadele eden Gaziantep Futbol Kulübü için bir araya gelindi. Gaziantep Valisi Davut Gül önderliğinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, OSB Başkanı Cengiz Şimşek, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Akıncı, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve çok sayıda basın mensubu videokonferansa katıldı.

GÜL : PARA İHTİYACI VAR
Gaziantep Valisi Davut Gül, videokonferans ile yapılan toplantıda Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı bir şekilde şehrimizi temsil ettiğini belirterek, “İki yıldan buyana bu takım Süper Lig’de. Adil Konukoğlu başkanımız borçsuz bir şekilde kulübü teslim ettim. Büyükekşi başkanımız ve ekibi çok iyi yönetiyorlar. Şu anda bir iki seneyi böyle atlatmamız gerekiyor. Şu anda bu kulübün paraya ihtiyacı var. Onun için ne gerekiyorsa yapılması gerekiyor” dedi.

BÜYÜKEKŞİ : FİNANSAL ZORLUKLAR YAŞIYORUZ
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, videokonferans toplantısında kulüple ilgili bilgiler vererek, “Çok iyi transferler yaptık. Ligin ilk 8 haftasını en iyi şekilde geçirdik. Şehrimizi çok iyi temsil etmeye çalışıyoruz. Bu kentin adını duyurmak için varız. Kevin Mirallas transferi ses getirdi. Dünyaca ünlü bir futbolcu aldık. Bu transferle 165 milyon kişiye ulaştık. Dünya gazeteleri bu transferi yazdı. Ama bu sezon pandemi dolayısıyla bilet dahi satamadık. Yayıncı kuruluş ile yaşadığımız sıkıntılar ortada. Yayıncı kuruluşun önerdiği rakamlar bizi rahatlatmıyor. Kulüpler şu anda zor durumda. Gaziantep Futbol Kulübü olarakta finansal yönden sıkıntılar çekiyoruz. Geçen yıl 250 bin forma sattık iyi oldu. Bu sezon da herkesin desteğine ihtiyacımız var. Mesala vergi konusunda köylülerimiz bile vergisini versin denildiğinde, nasıl verecekler denildi. Ama, sonra köylülerimiz bir yumurta dahi veremez mi denildi. Bu örnekle herkesin destek olması bizi mutlu eder” ifadesini kullandı.

ŞAHİN : NE GEREKİYORSA YAPARIZ
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep için bir spor kulübünün önemli olduğunu belirterek, “Spor kenti bir şehrimiz var. Beşiktaş karşılaşmasında bir hafta boyunca herkes Gaziantep’i konuştu. Gaziantep dünyanın dışında kalamaz. Süper Lig’de olması gerekiyor. Bundan önce yaptık, bundan sonrada bize düşen ne varsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

FADILOĞLU : VARINI VEREN UTANMAMIŞ
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Süper Lig’de olmak için büyük emekler verildiğini anımsatarak, “Büyük emekler karşılığında bu takım bugün Süper Lig’de. Bundan önceki yönetimde, şu andaki yönetimde çok iyi yönetiyor. Yerel yönetimler olarak bizlerde üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Varını veren utanmamış. Kimimiz 3 kilo taşıyabiliriz, kimimiz 23 kilo. Elimizden geleni yaparız” şeklinde konuştu.

KONUKOĞLU : ÇOK GÜZEL BİR TABLO
Gaziantep Futbol Kulübü’nün Süper Lig’e yükselmesinde büyük payı bulunan Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Şu anda yönetim elinden geleni yapiyor. Bizde üzerimize düşen ne varsa gerek sanayici olarak gerekse şahsım olarak yapmaya hazırız. Şu anda görüyorum ki, çok güzel bir tablo var. Basın mensuplarımız, sanayicilerimiz, başkanlarımız herkes burada. Elimizden geleni yaparız” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri