Naksan Holding, arsa fiyatına satılıyor! Kelepir fiyatına Naksan…

Dünya’nın en büyük firmalarından biri olan 15 Temmuz FETÖ kalkışmasından sonra TMSF tarafından el konulan Naksan Holding, Ekim ayında çeşitli tarihlerde satılacağını açıkladı.

MUHAMEN BEDEL BÜTÜNLÜĞE 1.12 MİLYAR TL
Naksan Holding bünyesinde bulunan milyonlarca metrekare araziye sahip olan Naksan Plastik AŞ, Nakpilsa Plastik, Royal Halı İplik AŞ ve Atlas Halı AŞ’nin toplam bütünlüğüne 1.12 Milyar TL’ye TMSF tarafından satışa çıkarıltıldığı belirtildi.

FİYAT SUDAN UCUZ
1.12 Milyar TL’ye satışa çıkarılan Naksan Holding’in iktisadi bütünlüğünün yanı sıra, Türkiye ihracatında da güçlü bir isim olduğu ve bundan dolayı da marka değerinin yüksek olarak değerlendiren ekonomistler, “Naksan’a TMSF tarafından biçilen fiyat gerçektende arsa ve bina fiyatı bile yapmaz. Marka değeri ve diğer varlıklarına baktığımızda da burası en az 1 Milyar dolar yapar” dediler.

İHALE EKİM’DE
Resim gazetede yayınlanan ihale ilanına göre; Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile Nakpilsa Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nün ihaleleri 20 Ekim’de, Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nün ihaleleri de 6 Ekim’de TMSF’nin İstanbul’daki merkezinde yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri