ARTIK BAHANE YOK!

ARTIK BAHANE YOK!

İlk devrenin son maçını ligden düşmesi hemen hemen kesinleşen ve 18-20 yaşlarında bir takımla mücadelesini sürdüren Gazişehir Gaziantep, Kardemir Karabük karşısında 6-1'lik galibiyetle kapattı. Elbette bu yazıda bu maçın teknik veya taktik analizini yapacak değiliz. Yalçın Koşukavak'la başlanan şampiyonluk yarışı, Koşukavak'la bu hedefe ulaşılamayacağı anlaşıldıktan sonra göreve TFF 1. Lig deneyimli Mehmet Altıparmak hocanın göreve gelmesi ve lige Gazişehir damgasının vurulması. Ta ki, 15. ve 16. Haftalarda Balıkesir yenilgisi ardından lider Gençlerbirliği ile Eskişehir'de tarafsız sahada oynanan ve son anda yenilen golle alınan 2-1'lik yenilgi, yönetim, taraftar ve basında gösterdiği şok etkisi. Herşey iyi giderken alınan bu iki yenilgi kabul etmek gerekir ki; Gazişehir'e avantajı kaybettirdi.

Sezonun ikinci yarısı ilk yarısına göre daha zorlu geçecek. Bu yarışta var olmak isteyen takımlar kadrolarını güçlendirecek, pamuk eller cebe diyecek. Ve Fikstür gereği, Gazişehir'in bir anlamda rotasını ilk beş haftada oynayacağı önemli maçlar ve alacağı sonuçlar belirleyecek.

Sezon başında Takım kurulurken yapılan yanlış transfer tercihleri, mevkii yetersizlikleri, aksayan bölgeler, alınan puanlara rağmen işlerin iyi gitmediği zor bir dönem de yaşadık.

Koşukavak döneminde Yüzlerde ki mutsuzluk ifadesini her hafta görmek üzüntü verdi.

Ve Mehmet Altıparmak dönemi'¦

Devre arası ile kadroda ve oyun sisteminde ciddi anlamda değişik olmasını bekliyorum. Ligin ikinci devresini dokuz hafta ve sonrası diye iki devreye ayırmalıyız. Artık susuyoruz. Konuşmuyoruz.

Devre arası geldi çattı. Ve ikinci yarıya beklentileri giderecek bir kadro ile başlamak için yönetim kurulunu zor bir transfer dönemi bekliyor. Kolay değil bunu yapmak için ciddi bir bütçede ayırmak gerekir. Bu dönemde izlenecek yol nasıl olacak bekliyoruz.

Mehmet Altıparmak, tüm istediklerini ikinci yarı için hazır etmeli. Çünkü; artık bahane üretemeyecekler. Gazişehir takımının bunu başarabilecek güce, kalite ve kabiliyete sahip bir takım.

Zaman zaman gördük ki; bu takımda formayı hak etmeyen, dişlileri aksatan oyuncular var. Defansif bölge ve 3. bölge de sıkıntılarımız var. Geçen sezona göre ligin ik yarısını daha iyi bir yerde tamamladık. Daha iyisi olabirmiy di ? Evet'¦ Bu takıma mutlaka kaliteli takviye şart. Önemli olan katkı sağlayacak doğru oyuncuyu bulanilmek'¦ Şurası kesin'¦ Başka Gazişehir yok'¦Ölçü ve fırsat ligin ikinci yarısındaki 5 maçta saklıdır.

Başkan Adil Konukoğlu, ekonomik dengeleri, devre arasında zorlayacak. İki veya üç oyuncu takviyesi şart. Gönderilmesi gerekenleri de göndermek şart'¦

Gaziantep halkı, taraftarı, yönetimi, herkes ne istiyor? Süper Lig. Gazişehir geliyor '¦ !!!

Çok mu hayal kuruyorlar sizce'¦ Çok mu şey istiyorlar'¦

SahiKim istemez ki, Süper Ligi. Paranın cirit attığı, şanın şöhretin tavan yaptığı yeri. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzon, şöhretli o kadar oyuncu. Oynayanı, yattığı yerde para kazananı havası, poyrazı, tavası, cıvası ne ararsan var.

Öyle maçlar oynadık ki zaman zaman. Saç baş yoldurttu. Sonra öyle bir seri yakaladık ki yine heyecan yapıverdik. 'Gazişehir Geliyor' '¦ Ama umutsuz değiliz. Sadece biraz ince ayar, biraz motivasyon. Ha"ben bilirim"demiyorum ama tahmin ediyorum en kötü Play-Of bize yakışır mı? İlk iki mi? Bunu gerçekleştirecek olanlar bu takımın formasını terleten futbolcular olacak.

Sert, delikanlı, futbola aşık, delikanlı yüreği olanları, kırmızı siyah efsaneye can verecek, kan verecek yiğitleri, er meydanına bekliyoruz. Bekleniyorsunuz !

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri