Maxim ve Kayode'ye ek ücret ödenecek mi?

Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen, Maxim ve Kayode ile yaşanan sözleşme sorununu çözdüklerini ve tüm görüşmeleri hukuk çerçevesi içerisinde yaptıklarını söyledi. Her iki futbolcuya tek kuruş ek ödeme yapmayacaklarını dile getiren Özmen, bu oyuncularla 31 Temmuz tarihine kadar yollarına devam edeceklerini bildirdi.

31 Mayıs 2020 tarihinde sözleşmeleri bittiği gerekçesiyle gitmek isteyen Maxim ve Kayode sorunu çözüldü. Kırmızı-Siyahlı takımın yöneticileri, her iki futbolcunun Avkukatı ve kulüpleriyle anlaşma yaparken bu oyuncuların 8 maç daha burada kalacakları bildirildi.

KULÜPLERİNDEN ONAY YAZISI GELDİ
Almanya Bundesliga ekiplerinden Mainz 05 takımından kiralık olarak alınan Alexandru Maxim’in hem kulübünden hemde Avukatından onay yazısı alınırken Kayode’nin sözleşmesinin devam ettiği Shakhtar Donetsk kulübünden de onay yazısı geldi. Her iki futbolcunun Avukatıyla anlaşma sağlanırken her ikisinin de 31 Temmuz’a kadar burada kalacakları açıklandı.

EK ÜCRET ÖDENMEYECEK
Gaziantep Futbol Kulübü ile kalan 8 maçta yollarına devam edecek olan yabancı oyunculara ek ödeme yapılmayacak. Kulüpleriyle sezon sonuna kadar anlaşma sağlanırken, futbolcular ise imza atarak yola devam kararı aldılar. Bu iki aylık süreçte ise kiralık olarak oyunculara tek kuruş ek ücret ödenmeyeceği bildirildi.

MÜSLÜM ÖZMEN NOKTA KOYDU
Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen, her iki futbolcunun Avukatlarıyla görüşerek anlaşma sağladıklarını belirterek, “Sıkıntı bizde anlaşmalar 10 aylık oluyor, Avrupa’da ise 12 aylık sözleşme imzalanıyor. Bundan dolayı bir sorun oldu. Bunuda hukuk çerçevesi içerisinde görüşmeler yaparak çözdük. Kulüplerinden onay yazısı aldık, bunun yanında futbolcularımızdan da yeni imzalar aldık. Çünkü, futbolda sakatlık var, sıkıntılar var. 8 maç oynayacağız. Ne olacağını bilmiyoruz, bu nedenle kulüp olarak gecemizi gündüzümüze katarak hukuk çerçevesi içerisinde oyuncularımızla anlaşma sağladık” dedi.

ÇOK İYİ BİR SÜREÇ YÖNETTİK
Müslüm Özmen, 3 aylık pandemi sürecini çok iyi yönettiklerini dile getirerek, “Biz yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Sabah saat 05’lere kadar kulübün işleriyle ilgileniyoruz. Kendi ofisimize gittiğimizde bile zamanımızın büyük bir bölümünü kulüp için çalışarak geçiriyoruz. Kulübümüzde sıkıntı yok. Tek hedefimiz kalan 8 maçı en iyi şekilde geçirmek. Ben yönetim olarak pandemi sürecini çok iyi yönettiğimizi düşünüyorum. Bugün tek sorunsuz kulüp Gaziantep Futbol Kulübü. Ligde de başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri